Sundsvall 2010?

Var jättelugnt på jobbet idag för ovanlighetens skull. Var verkligen jättelite folk jämfört med hur det brukar vara, konstigt men sant. Jaja, inte gjorde det mig nåt i varje fall. Var bara skönt att kunna hålla lite ordning och fint i restaurangen för en gångs skull:) Men, men bara för att det var så lugn middag idag lär det väl bli svinmkt imorrn ist då jag ju jobbar samma pass 15-20 men, men det är bara att bita ihop.

Har funderat lite mer på utbildningar nu också här i min ensamhet. Har föresten pratat en del med Sandra på msn också så helt ensam har man väl inte varit "egentligen" men. Hur som helst så har jag så gott som kommit fram till att utbildningen i Umeå nog inte är nåt som jag vill gå trots allt. Känns som att den (idrottsvetenskapliga programmet) är mer inriktat mot idrott. Nog för att jag gillar idrott men det är trots allt nån utbildning som är mer inriktad mot hälsa och friskvård som jag vill gå. För tillfället är jag alltså mest sugen på Sundsvall (hälsovägledare-KY-utbildning) lr Sunne (Värmland) där jag kan läsa till hälsoterapeut. Båda utbildningarna är, som jag skrivit förut, KY-utbildningar vilket jag tror kan passa mig bra eftersom det då är mkt praktiskt. Vet ju knappt hur pass plugg-sugen jag egentligen är:S Fast jag tänker som så (med inspiration från min storasyster), kommer jag vara mer motiverad att plugga om ett år då? Nej, jag skulle inte tro det. Just därför är det lika bra att ta tag i det medans man kommer ihåg hur man ens pluggar:P Är ju snart ett år sedan jag tog studenten nu, gud vad tiden går.

Hur som helst så har jag en känsla just nu av att det kommer bli den där utbildningen i Sundsvall trots allt.
Främst eftersom den ligger närmast Övik (hemma). Enda som känns lite småjobbigt med den är att jag ju då inte kan börja direkt till hösten med att plugga utan måste vänta fram till januari 2010 då utbildningen startar. Utbildningen i Sunne startar i september (om jag inte minns fel, annars var det augusti) vilket känns lite bättre. Fast jag har å andra sidan mer tid till att tjäna massa pengar på Max för att ha råd att plugga sen nästa år om jag väljer Sundsvallsalternativet. Det är ju förstås inte fel. Är ju verkligen inte gratis att plugga(!) Båda dessa utbildningar verkar  föresten överlag riktigt lika varandra så därför tror och hoppas jag att man nästan inte kan välja fel. Känns bäst att tänka så om inte annat.

Nu ska jag sjunga lite "Singstar-schlager" och sedan sova. Blev föresten inte att jag träffade Maria ikväll, detta eftersom hon kände sig så stressad (hade massa skolarbeten att göra)...så vi ska ta och träffas till helgen istället. Det ser jag fram emot:) Måste rådfråga henne lite om vad hon tror jag ska plugga och inte:P Jag behöver all hjälp jag kan få.

Natti på er nu alla nattugglor därute i den stora vida världen!

Kommentarer
Postat av: jenny

bara att höra av dig om du vill veta mer om idrottsvetenskapliga :) jag ska ju gå friskvårdsinriktningen, iofs så börjar den inte fören termin 3 men tänkte bara säga det så att du vet :) ha det bra kram!

2009-03-12 @ 13:30:00
URL: http://www.metrobloggen.se/viklund
Postat av: Annelie Andersson

Hej Marika!! Kul att du hittade till min blogg. Är kanske inte denmest aktiva bloggaren....men de går i perioder det där. Jo, jag sökte ju til hälsovägledarutbildningen här i Sundsvall. En KY utbildning som verkar jätte intressant. Kom tyvärr inte in denna gång, de var väldigt många som sökte och den finns bara här och startar bara en ång per år, 7 jan. Men visst är jag fortfarande intrsserad och man kan ju alltid söka fler gånger :0) Tycker den utbildningen är intressant just för att den har sån bredd och för att de verkar ha ett bra studiesätt. Kom inte ihåg direkt namnet på hemsidan. Men om du söker på skvaderns gymnasieskola så kan du länka dig vidare så. Lycka till! Mvh Annelie

2009-03-12 @ 15:47:22
URL: http://litenlie.blogg.se/
Postat av: Ida

Sv: Jag jobbar på Ica i Järved. Vet du, jag har alltid velat jobba på en matbutik. A dream comes true! ;D Allt är bra med mig, själv då? Ha de! Kram

2009-03-13 @ 15:40:38
URL: http://delstaten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0