Ogillar när folk inte är kontaktbara

Slänger in ett inlägg här medan jag har ork. Igår och idag har jag jobbat 11-19 båda dagarna. Har även fått reda på att minst två som jag känner har fått jobb på Max vilket känns lite kul. Alltid kul att jobba med folk man känner ju:) De lär dock inte börja jobba föränn i april/början på maj nån gång men, men.

Nu är jag iaf ledig två dagar och det ska bli skönt. Har dock en del saker som jag bör uträtta (som vanligt:P). Måste ringa utbildningen nere i Värmland och ev. också nere i Uddevalla och höra mig för om lite saker. Sedan ska jag också försöka ta itu med att iaf börja skriva ett personligt brev som man måste bifoga med ansökningsblanketten. Funderar på att ansöka till Öviks SPA-program också bara för att liksom. Det är ju bara att man tackar nej sen om man skulle komma in, men ja vi får se. Jag ska iaf garanterat söka till Värmland och Uddevalla. Sundsvall ska jag också söka till men den utbildningen börjar ju inte föränn efter jul så den behöver jag inte ansöka till nu.

Har föresten levt på tonfisksallad idag både till lunch tidigare idag och sen middag nu, mums!
Hade tomat, sallad, ärtor, paprika, ägg och tonfisk i och det smakade riktigt bra kan jag lova. Det måste ätas igen snarast. Har dock en del kvar av den i en skål i kylen eftersom jag och min pojkvän gjorde rätt mkt sallad igår. Men min pojkvän ska ta med sig sallad imorrn till jobbet också så vi får väl se hur mkt som blir kvar men jag tycker/tror att det borde bli lite iaf:)

Nu ska jag snart gå upp och försöka sova samtidigt som min pojkvän. Gör jag det och faktiskt lyckas somna så kanske jag inte sover bort hela dagen i morgon trots att jag är ledig. Skulle kännas skönt faktiskt så man hinner lite mer än att bara sova när man väl är ledig. Nog för att det är skönt att sova men iaf.

Har föresten gjort en jävligt glad upptäckt de senaste dagarna. Nämligen ett sätt för mig att ev/förmodligen fixa Skilda-världar-avsnitt som jag inte har inspelade, snacka om nice alltså!:D Känns bara så kul. Tänk om jag skulle ha sån tur att jag kan fixa hela serien!? jaja, om inte annat blir jag glad för de avsnitt jag får åt mig iaf, lär dock bli en del pengar som går åt men de kan de lätt vara värt. Fan vad bra det kommer att bli. Längtar redan till påsk bara pga detta, för det är då jag får besked om hur/vilka avsnitt jag kan få. Sen ska jag se till att bränna ner alla Skildis-avsnitt på dvd-skivor så jag kan se de om och om igen:D Haha, visst är jag nördig men det bjuder jag på. Det är svårt att inte vara nördig när det gäller Skilda världar;P

Blir lite less på att jag inte kan få tag i de personer som jag köpte bilen av. De lovade att skicka mig de nya reg-skyltarna som de beställt och skattemärke men jag har inte fått nånting alls:S Har försökt ringa de på mobilen, smsat och t o m lämnat ett röstbrevlådemeddelande men har inte hört nånting ifrån de. Riktigt konstigt och irriterande måste jag säga. Iofs har jag bara försökt få tag på de jätteaktivt de senast två dagarna men iaf. Hoppas verkligen de hör av sig imorrn annars vet jag inte vad jag gör.

Nej, nu blir det till att gå upp och åtminstone försöka vila lite så man inte somnar alltför sent. Hoppas ni haft och får en fortsatt mysig kväll! Nattinatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0