I got an own car!

Nu har jag blivit bilägare till en 1,4 liters Golf 3 -94:D Det känns väldigt bra:D Jag köpte den i lördageftermiddags. Är lite småsaker som måste fixas på den men det är sånt man får räkna med. Måste köpa nya backspeglar, fixa bagageluckan som inte går att låsa:S, handskfacket, bilstereon som glappar mm.  De hade lagt ut bilen för 8000 kr på Blocket men vi fick den för 6500 (tack vare min pojkvän<3). Ett bra köp faktiskt. Följde med några dyrmärkes vinterdäck också (kommer inte ihåg namnet på de nu men bra ska de vara iaf enligt min pojkvän som har "bilkoll"). Fick med ett par sommardäck också som bara körts en sommar, bra va?

Det bästa av allt är ändå (förutom de stabila däcken) att bilen inte drar nå mkt bränsle alls, vid riktig lång körning 0,3 lr 0,4 och vid kortare körning kanske runt 0,6:) (åtminstone om man får tro de tidigare ägarna). Ska kolla upp det nu sen när jag kört upp en hel del av bensintanken. Det är bra för mig som är en fattig tjej:P Sen kommer inte heller försäkringen kosta så speciellt mkt. Det känns bra, så mkt kan jag säga:) Tänk att man nu äger en helt egen bil, amazing! Var iofs tvungen att köpa en motorvärmarkabel för runt 400 kr men det kan det lätt vara värt.

Längtar redan tills då jag ska itu med att fixa bilen, vill måla på färgen lite och ev slipa den osv så den blir ännu finare än vad den redan är. För er som inte vet så kan jag avslöja att den är lite "egen" eftersom den är röd (som grundfärg) men sedan också är målad svart:) Den är speciell och söt. En jätteliten motor har den också men är ändå förvånansvärt pigg av sig. Den startar alltid (enligt de tidigare ägarna) t o m när det var 26 minusgradet ute. Det är inte illa det måste jag säga.

Grattis till mig själv som är bilägare och tack Jimmi, min älskling, för all hjälp! Den och du är guld värd <3

Kommentarer
Postat av: Carro

Vilka vuxenpoäng alltså! ;D Och fy va härligt med en egen bil! ;D

2009-03-04 @ 17:49:42
URL: http://carro89.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0