Tillbaks till vardagen

Nu är jag hemma från fjälls igen. Har haft ett par väldigt härliga dagar däruppe måste jag säga. Lite smådrygt att kastas in i vardagen nu på en gång bara:S Ikväll har jag stängning liksom imorrn och på fredag. Jobbigt värre men man klagar ju inte när man får lön så det är bara att bita ihop.

Imorse gick jag upp redan halv 9 eftersom vi hade nåt personalmöte på Max vid 9. Efter mötet där det för övrigt sades en del vettiga/bra-att-veta-grejer s¨å gick in på Hemköp och handlade lite. De hade nämligen 50% på allt i butiken, inte dåligt det alltså. Verkligen inte. Dock var det väldigt utrensat redan och inte så mktbra saker kvar men jag köpte iaf lite makaroner, kylklampar, nudlar, pinnglass, sockar, blockljus mm. Allt som allt gick det på 100 kr vilket är jävligt billigt med tanke på allt jag köpte

Väl här hemma hos Jimmi har jag städat upp lite, bl a kört diskmaskinen.
Har även hunnit varit ute och joggat. Tog 29 minuter att jogga denna gång vilket får ses som godkänt med tanke på hur längesen det var sist jag joggade. Fick mjälthugg en stund också annars hade det nog kunnat blivit en ännu bättre tid men men bättre lcyka nästa gång.

Nu har jag mejlat utbildningarna igen, har fått svar från alla utom den i Värmland.
Vill ha svar från de också ju(!). Problemet var bara att utbildningarna inte svarat på allad e frågor jag skrev tidigare så nu har jag skickat ä-nnu ett mjel och frågat om de även kan svara på de frågor de inte svarade på sist. Hoppas jag får svar snarast. Visst man kan ju säkerligen bara ringa till utbildningarna och fråga också men det känns drygare av nån anledning:P

Det är jättefint väder ute för tillfället, soligt och fint. Borde kanske vara ute nu egentligen men jag ids inte. Måste ta det lite lugnt nu fram till jag börjar jobba kl 16. Usch, känner på mig att det kommer bli riktigt jobbigt att jobba idag eftersom jag ju varit ledig så himla länge. Brukar alltid vara drygast att jobba när man vart ledig. Detta eftersom man då är så avslappnad och halvborta när man börjar jobba igen. Tar som ett tag innan man blir "varm i kläderna" och får in rytmen på ett bra sätt.

Har tagit på mig att jobba ett långpass på söndag också trots att jag egentligen skulle få vara ledig både lördag och söndag. En tjej på mitt jobb ringde mig igårkväll och bad mig att ta hennes pass då eftersom hon skulle till Sthlm. Kommer säkert ångra att jag tagit på mig att jobba då men, men:P det är bara att hoppas på de bästa.

Nu ska jag se Robinsson i repris.
Såg det inte i lördags så nu måste jag uppdatera mig lite:P Har inte läst bloggar på hur länge som helst heller. Kommer väl ta ett dygn lr två innan man hunnit läsa alla inlägg man missat och det orkar jag nog inte ta tag i nu. Lr ja, jag kanske läser några...får se.

Ha en fortsatt fin dag nu och passa på att njuta av det fina vädret!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0