Bio ikväll:D

Har jobbat en hel del de senaste två dagarna. Har verkligen inte orkat blogga ett skit, hehe:P Tragiskt men sant. Det blev 8 timmar i tisdags totalt och 8,5 timmar igår. Fy så trött man blir av att jobba på det där stället altså. Främst i huvudet (av all jäkla stress och allt folk) men även i fötterna och benen. Som vanligt med andra ord, usch och fy. Det värsta är nog ändå den ständiga stressen man ständigt befinner sig i när man arbetar. Är fortfarande stressad när jag slutar, och det kan ibland gå flera timmar efter att jag slutat jobba innan stressen försvunnit och jag lugnat ner mig helt och hållet. Kände igårkväll exempelvis att jag åt snabbt och gick snabbt här hemma trots att jag ju inte behövde det egentligen:S Kan fasen inte vara bra för hjärtat alltså:S
Igår var det verkligen jättemkt folk också, middagsrusningen började redan runt 15 av nån mystisk anledning som jag tror kan stavas s-p-o-r-t-l-o-v. Jättemkt barnfamiljer iaf med långa notor som faan:P Snacka om drygt. Nåja, nu är jag iaf ledig idag och även på fredag t o m(!) (jag som alltid brukar jobba fredagar annars). Det ska bli RIKTIGT skönt:D Jobbar inte igen föränn lördagkväll/-natt 21-04.

Idag ska jag hem till Västanå en sväng och fixa lite saker. Tänkte även visa upp min nya bil för pappa. Vidare ska jag ev. förbi farmor en sväng (om jag hinner) och sedan fara vidare in emot stan. Ska nämligen äta på Max runt 16 med min familj och allas respektive och sedan ska vi gå på bio kl 18 ochn se "Män som hatar kvinnor". Det ser jag verkligen fram emot:) Var ju som totalfast i de där böckerna i somras så jag har en viss förhoppning om att även filmerna kommer vara bra. Min syster Helena hade redan varit och sett den och enligt henne var den bra, och hon brukar kunna vara småkritisk mot filmer, så jag tror det kan bli en härlig bioupplevelse.

Hade tänkt jogga också men det får jag nog göra imorrn istället. Suck, har mkt att ta itu med nu när jag är ledig. Måste bl a försöka kolla upp mer om vad jag ska gå för utbildning ev. nu till hösten också. Det måste göras snarast eftersom de sista anmälningsdagarna närmar sig med stormsteg.

Imorrnkväll blir det nog utgång med Sandra, Robin (sandras nya pojkvän) och Jimmi. Kan nog komma att bli kul, det tror jag absolut:) Just nu känner jag dock för att vara helnykter och köra men det kan ju ändras det vet man ju. Skulle dock vara ganska skönt att vara det på sätt och vis så man garanterat har lördagen på sig att göra saker också innan man börjar jobba nattpasset runt 21. Hm, ja vi får se hur det blir... det tåls verkligen att funderas på:P

Nu måste jag fara till Västanå så jag hinner göra så mkt saker som möjligt innan jag måste in till stan. mMen nu vet ni ju lite om vad jag haft för mig och kommer att ha för mig. Jag återkommer så fort jag kan, I promess! Kul att ni besöker min blogg föresten:) Ha en underbar dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0