Singstar & förkylning

Har inte orkat ta mig tid till att blogga nu på sistone. Vet inte vart tiden springer iväg alltså:S Hur som helst lever jag och har det rätt bra. Bion som jag såg i torsdags var jäkligt bra. Kändes dock som att handlingen gick jävligt snabbt jämtemot boken men det är väl så det brukar vara I guess. Filmer måste ju som bli mer ihoptryckta så att de inte varar i typ 6 timmar för vem orkar se dem då? Inte många skulle jag gissa. Hur som helst så ser jag redan fram emot att se bpåde film två och tre i serien när de väl kommer ut:)

Annars då? Jo, jag har jobbat en del på sistone. I lördagskväll/-natt jobbade jag 9 timmar (fram till stängning) utan att ha nån rast. Vilket innebar att jag inte åt på 10 timmar, hehe:P Fast det gick faktiskt jäkligt bra ändå måste jag säga. Sen ska jag också erkänna att det var lite av mitt eget fel. Nåja, det gick bra ändå och det är ju huvudsaken, visst? Dessutom kommer jag få en del fina pengar för besväret sen och det känns ju inte fel:)
Igår jobbade jag 6 timmar och även det gick bra. Fick stå i "driven" där det kom typ 3-4 bilar hela tiden ett tag men det funkade ovanligt bra ändå. Hehe, kanske blir man bättre och bättre på att stå där ändå trots allt(?)

I fredagskväll var jag föresten ut med Sandra och hennes pojkvän Robin som kommit upp från Skåne (det blev utgång till sist efter många om och men och jag ångrar det inte:) ).
Hehe, Robin var en riktigt trevlig typ måste jag säga. Han pratade dock lite väl mkt och grov skånska för min smak men;P Jag tog det lugnt eftersom jag skulle jobba natt dagen efter. Det var iaf trevligt och jag är tacksam över att o´learys inte släppte in oss en kvart innan de stängde. Känns ju hyfsat onödigt att betala pengar för inträde och garderob när de stänger inom 15 min (tyvärr Sandra men det är så jag tycker fortfarande). Det kommer ju dessutom fler kvällar man kan komma in där, det var ju som inte sistakvällen forever liksom. Innan vi på Sandras begäran försökte komma in på O´learys så var vi bara lite på fratisstället "Framnäsbaren" där det var jäkligt dött. Haha, knappt nå folk alls alltså. Knepigt med tanke på att det så sent som lördagen innan varit fullt av folk. Ja, det är skillnad på dag och dag uppenbarligen. Kvällen slutade lite halvjobbigt eftersom mitt mobilbatteri dött och min pojkvän som skulle hämta mig hade somnat men det ordnade upp sig tillslut iaf som tur var.

Idag är jag ledig och hittils idag har jag bara sovit och städat lite. Haha, fastnade vid "Guitar hero" igårkväll(-natt) och "Singstar":P Det blev med andra ord lite sent men det är väl så det kan bli. Just ja, jag kanske nte berättat för er att min pojkvän köpt båda de spelen samt playstation 2. Det gjorde han i fredags:) Vart ju rätt dyrt men det är jävligt kul att spela måste jag säga:) så i längden kan det nog vara värt det ändå. Men jag måste ta och investera in schlager-skivan till "Singstar", den är dock dyr hela 300 spänn men jag vill ändå ha den:P Får se om man kanske kan köpa den billigare på Blocket lr nåt. Vi får se.

Tänkte ta och ge mig iväg ut en sväng på en promenad samt ev. lite jogging men jag har tydligen inte längre några joggingbyxor här hos Jimmi som jag kan springa i:S Jäkligt dåligt av mig att ta hem alla såna byxor till min mor. Typiskt är vad det är. Nu funderar jag istället för att låna ett par såna byxor av min pojkvän men jag vet inte om det är så uppskattat då min pojkvän knappt har några såna byxor:(

Håller på att bli förkyld också tråkigt nog. Känner en stor "klump" i halsen om att det är nåt sånt skit på väg. Inge roligt alls:( Hoppas jag hinner bli frisk tills när vi ska till fjällen nästa helg bara, men det borde ju hinnas tycker jag. Orkar inte vara sjuk då när vi ska göra massa aktiviteter och grejer, fy tusan.

Nej, nu ska jag ge mig iväg ut. TAr fan i mig min pojkväns byxor ändå, haha:P Känner att jag behöver luft nu. Får se om man äter pizza sen till middag föresten, min pojkvän var tydligen sugen på det. Den som lever får se. Ni får ha en härlig dag!

Kommentarer
Postat av: Du vet vem

Du har väl C-vitamin hemma! Drick vitamindrinkar och håll förkylningen borta!!!

2009-03-10 @ 10:17:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0