Se möjligheter i stället

Hm, det blev tillslut en sen kväll natt för mig igår med. Såg "mästarnas mästare" och sjöng sedan Sing-star-schlagerskivan och tyckte synd om mig själv.
Förstår mig inte på vissa människor alltså. Varför ska man bara se hinder och inga möjligheter? Jag kommer alltid att försöka mig se det sistnämnda iaf, man mår så mkt bättre av det i längden. Usch, vad less jag blir. Inte har man fått någon förklaring lr ursäkt heller, men vad kan man vänta sig:( Nog om detta nu.

Nu ska jag strax åka in till Max och jobba i 5 timmar. Har precis laddat upp med flingor, fil och sylt så att jag ska kunna orka. Har dock lite småont i magen, vette katten vad det är:S Nåja, det har börjat gå över mer och mer nu iaf - tur det. Orkar verkligen inte gå runt och ha ont i magen när jag ska jobba. Som om man inte hade nog ändå när man jobbar(!?)

Efter jobbet ska jag fara och hälsa på min underbara vän Maria en sväng. Ska bli trevligt eftersom det var alldeles för länge sedan som jag träffade henne sist. Men det är banne mig inte lätt att hinna med allt man vill i dessa stressiga tider. Det är verkligen inte det alltså. Kommer dock inte kunna vara hos henne nå länge eftersom hon ska upp för tidig skola imorgon.

Nej, nu måste jag ta och fara så jag slipper stressa. Hoppas ni får en mysig dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0