Härliga hockeytider

Har precis sett klart den sjunde och avgörande matchen mellan LHC och Skellefte och sicken match det blev alltså, helt vansinnigt! Matchen som för övrigt spelades i Cloetta center lr "Chokladasken" som den brukar kallas i Linköping (åtminstone om man får tro p4:as hockeykommentatorer) avgjordes inte föränn 3 minuter i på den 6:e perioden(!) Är det inte sjukt så säg.  Därmed går även matchen till historien som slutspelets tredje längsta genom tiderna. Mäktigt värre. Ska vara ärlig mot er och säga att jag inte såg hela matchen utan har plippat på med datorn en del medans, skrivit lite med kompisar bl a. Men jag har ändå kollat lite nu och då och det var väldigt underhållande att se. Måste säga att jag är glad för Skellefteås skull, känns ju bra att åtminstone ett norrlandslag fortfarande är kvar i slutspelet och att inte alla dessa tippade förhandsfavoriter lyckades.

Nej, slutspelet är som bäst när det är så här alltså - Helt underbart!
Känns så tomt bara att Modo inte är med och slåss (fattar fortfarande itne hur fan de kunde missa slutspelet med det kunniga lag de ju fakitskt hade, pinsamt är vad det är och inget annat). Men det blir till att ta nya tag till hösten igen, då är det en ny säsong med nya möjligheter.

Och imorrn blir det nog till att se kvalseriehockey för min del;)...fast det kommer jag inte kunna se föränn jag kommit hem från jobbet (slujtar 20.00:( ) men, men bättre sent än aldrig. Kvalseriehockeyn går ju inte heller av för hackor precis:D

Nej, bättre underhållning får man leta efter alltså! :D Hockey är fantastiskt härligt! I love it! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0