Åsele marknad

Om ett litet tag far jag till Åsele marknad. Jag hoppas det kommer bli kul. Ser ut att vara jäkligt fint väder ute iaf. En skinande sol från en klarblå himmel, snacka om sommar! Hoppas vädret håller i sig idag så man kanske får lite färg på sig:) Det hade inte suttit fel, verkligen inte. Vet inte hur länge jag kommer vara på marknaden men det visar sig.

Blir lite halvless på vår Gbg-resa. Känns som att ingen (nästan ingen) hjälper till att planera/styra upp resan. Själv försöker jag fixa och planera så gott det går men när man får höra saker i sista sekunden (lr ja, 4 dagar innan resan) så blir man ganska trött. Trodde att vi skulle ta en viss bil ner men nu kan vi tydligen inte ta den bilen, suck. Hade ju vart bra om man fått reda på det lite tidigare. Nu kanske vi måste ta tåg ändå och då har ju såklart priserna gått upp ytterliggare litegrann jämfört med om vi bokat för 2-3 veckor sedan. Förstår inte varför folk inte kan kolla upp saker i tid? Well, I slutändan blir det nog jätteroligt ändå är bara så synd att det ska vara sånt trassel innan. Så onödigt på nåt vis. Jaja, förhoppningsvis är det väl värt allt trassel tillslut.

Var i stan igår tillsammans med min pojkvän. Han köpte bl a en GPS och jag hämtade ut min dvd/video. Tror den är väldigt bra. Har inte hunnit prova den än men jag måste ta och göra det sen. Jag och min pojkvän for ut och cyklade en sväng igårkväll föresten. Det var mkt trevligt trots att det var lite myggigt. Vi cyklade en sväng bort till Brynge och sen hem igen, skönt. Hade tänkt bada igår men det blev ingenting av med det, gjorde andra saker och senare på kvällen var jag inte längre så sugen. Duschade innan jag gick och la mig istället.

Blir så trött på vissa personer alltså, helt sjukt. Förstår inte hur man kan köra över andra så hänsynslöst och sedan inte ens bry sig överhuvudtaget. Tala om att vara egoistisk och enbart sätta sig själv främst. Ger ingenting att vara snäll mot såna personer alltså. Ger man de fingret tar de bara hela handen och utnyttjar ens snällhet så till den milda grad. Farligt är vad det är. Nej, det gäller att hålla huvudet högt och vara verkligen vaksam mot såna manipulerande människor. Det har man verkligen insett.

Ska dra härifrån nu och vänta på skjutsen som borde komma när som helst. Ha en fin dag allesammans!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0