Sommaren är här

Jag lever fortfarande trots att jag inte varit särskilt aktiv här på bloggen på sistone. Men vädret har varit alldeles för somrigt och underbart den senaste tiden för att man ens ska orka titta mot datorn. Tror de flesta av er förstår vad jag menar. Har iaf hunnit med en hel del trevligheter och nödvändigheter de senaste dagarna. Ska dela med mig lite av dem.

I söndags jobbade jag mitt sista kvällspass för den sammanfattningsvis, minst sagt, väldigt folkrika helgen. Verkligen skönt när man kom hem på söndagsnatten kan jag lova. Carro var snäll och stannade kvar och hjälpte oss att stänga också. Det hade varit så mkt folk under kvällen så vi hade just inte kunnat förstänga ett skit. Det var tydligen Carros första stängning nånsin men jag måste säga att hon var jätteduktig:)

I måndags var jag på nåt möte på Max plus ett hockeymöte och sedan for jag ända bort till Långro och hälsade på min underbara vän Maria. Det var jättehärligt att få komma ut dit. Miljön är verkligen helt suverän därute:) Havet, klipporna, lugnet - ja, allting är så naturligt härligt på nåt vis. Sen när man har väldigt bra umgänge där ute också så kan det inte bli så mkt bättre. Vi badade i havet en hel del, bastade, promenerade och spelade tennis. Dessutom spådde hon mig med sin tarotkortlek, spännande värre (återkommer ang spådomen i ett annat inlägg). Måste absolut försöka hälsa på henne därute fler ggr i sommar. 

På tisdag for jag hem till Västanå igen på kvällen. Härligt att få komma hem igen. Tog det ganska lugnt resten av den kvällen. Käkade lite chokald och lakrits, syndig som man kan vara (detta gjorde jag alltså trots att det var mitt i veckan - fy mig!).

Idag skulle jag egentligen jobba 11.15-19.15 men Linnéa ringde mig i morse och frågade om jag hade lust att vara ledig. När jag då kollade ut genom fönstret och såg vilket toppenväder den här dagen verkade få så kunde jag inte mostå erbjudandet. Jag har alltså inte jobbat ett dugg idag, vilket har varit jäkligt skönt:) Har istället varit hemma och umgåts en hel del med min mor som har semester för tillfället. Vi har tagit en promenad i hettan runt den s k "Skogsrundan", simmat i ån och joggat "Skogsrundan". Badat gjorde vi också nu på kvällskanten efter joggingen. Det var nästan 23 grader i vattnet så det var verkligen jätteskönt:) Helena och Stefan badade också, härligt:)

Så det var lite om vad jag har haft för mig. Känns som att det säkerligen kan hända igen att jag inte kommer blogga så mkt så länge vädret håller i sig. Men det har ni förhoppningsvis förståelse för. Jag menar, ni har väl inte heller hängt sådär överdrivet vid datorn den senaste tiden (jag hoppas inte det iaf). Har ni det så tycker jag banne mig synd om er. Haha, ut och njut av sommaren istället för 17! Sommaren kommer gå så fort ändå, rätt vad det är så är det höst, vinter och kallt igen så man måste passa på att ta för sig. Ut och njut av sommaren!

Kommentarer
Postat av: Carro

Tack va gullig du är! Det är kul att jobba med dig!:) Och tack för att du har tålamod att visa mig! Vad var det för möte på max?:) Sköt om dig!

2009-07-02 @ 23:37:31
URL: http://carro89.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0