"Brandvägg" = en superbra film

Igårkväll efter jobbet for jag hemöver och umgicks med min underbar familj:) Vi for bl a till "Vindskyddet" och satte upp stegen. Det blev jättebra tillslut trots att det var en del motgångar under arbetets gång. Skönt att ha en stege där nu så man kan klättra upp och ner när man ska bada. Jag och Helena tog gummiflotten dit och tillbaks vilket var väldigt trevligt. Synd bara att det var lite småkallt. Två av mina fingrar vitnade till och med:S Som tur var blev jag varm när vi kom hem iaf.

På kvällen såg jag, Stefan, mamma, Helena och Micke på Wallanderfilmen "Brandvägg". Den var superbra:) Jag var lite ovan vid att se Rolf Lassgård i rollen som Kurt Wallander men jag måste säga att han gjorde det jättebra. Filmen var spännande som tusan och jag måste verkligen se fler filmer där Rolf Lassgård spelar Wallander.

Igår fick jag föresten kontakt med han jag ska hyra stugan av nere i Sunne.
Det visade sig att vi förstått varandra rätt som tur var. Han hade "hållt" stugan åt mig och förstått det som att jag ville hyra den. Perfekt med andra ord. Måste bara kolla upp om det är okej att jag åker och ner och kollar lite på stugan om nån vecka.

Mamma for föresten till fjällen idag med sin pojkvän Ola. Jag hoppas de får det härligt där uppe. Kommer sakna henne förstås men jag unnar henne verkligen att fara på lite semester i lugn och ro. Hon är hemma igen om drygt en och en halv vecka.

Nu måste jag duscha. Sedan ska jag nog ta mig ut en sväng. Måste göra nånting känner jag. Hittils idag har jag inte gjort nå vettigt alls så jag känner mig därför lite lätt rastlös. Man har ju trots allt semester och då borde man ju kunna hitta på nånting iaf tycker jag. Får se vad det blir men nånting kul vill jag göra iaf. Borde jogga, skulle va skönt. Få springa av sig lite känslor. Jo, det borde jag faktiskt göra. Men först blir det en dusch.

Hoppas ni får en toppenkväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0