Unnat mig ett NHL-bedset:)

Har haft en trevlig dag idag:) Blev en shoppingrunda på stan med Helena, nice! Hittade (lr ja, Helena hittade om jag ska vara ärlig) en svart kjol med lite guld på som var riktigt läcker så den köpte jag. Helena är riktigt duktig på att hitta kläder åt mig när vi är och shoppar, haha:P T o m nästan bättre än vad jag sj är ibland känns det som. Köpte även en ljuslila bas-vanlig t-shirttröja. Tycker den var fin. Sist men inte minst investerade jag i ett NHL-bäddset. Det var läckert som tusan och kändes verkligen som "jag". Varje NHL-lags logga var på setet också, perfekt! Kostade ju en del men det kan det vara värt. Lite hemma vill man ju känna sig om man ska bo där nere i Sunne själv i en stuga.

På stan träffade jag överaskande nog Sandra, hennes mor och far samt Caroline. Det var mkt trevligt. Har inte träffat Sandra på evigheter, tragiskt nog:( Måste försöka träffa henne nu snart känner jag. Hann ju som inte prata med henne så mkt på stan eftersom jag och Helena hade lite småbråttom. Jaja, en trevlig liten stund var det iaf:)

Väl hemma från stan for jag ut och joggade med Helena och Stefan, blev lite smådrygt eftersom vi åt lite väl nära inpå men det funkade ändå. Helena och jag körde lite intervaller på hemvägen så då gick det lite enklare:) Blev som att man fick lite småmål att uppnå efter vägen så därför kändes det inte lika sekkasamt. Det måste absolut göras om. Efter joggingen blev det ett snabbdopp (och lite test av den nyfixade stegen) vid vindskyddet. Det var kallt men skönt ändå, man vaknade verkligen till. Efteråt kändes det himla skönt. Sedan blev det pizzaätning för fulla muggar. Min sötnos var snäll och hämtade pizza åt oss alla på Chaplin, mums. Jag tog en Hawaii, möjligen lite lite ananas men annars perfekt. Gott var det iaf och det är väl huvudsaken:)

Är så konstigt för jag har varit så törstig hela kvällen enda sen joggingen, skumt är vad det är. Kanske har fått drickessjukan lr nåt, hehe:P Inte för att det lär finnas nån sjukdom (inte vad jag vet iaf) men ändå, man börjar tusan undra. Sitter vid datorn och dricker vatten nu iaf, gott. Ska ta mig en te-kopp med. Lär ju vakna senare i natt av att behöva springa på toa så det känns ju inte så jättekul men vad tusan ska man göra då? Jaja, det blir vad det blir.

Imorrn ska jag och min älskling till Umeå och hämta hem lite grejer som han har kvar där. Får se om vi far en sväng upp till Vännäs med och kollar vart han studerade för ett par år sedan. Har aldrig sett det. Kommer nog bli kul.

Ska ta och dricka mitt te nu och sedan sova. Måste försöka komma upp i vettig tid imorrn så vi hinner in till Umeå utan att klockan ska behöva bli allt för mkt. Ni får ha det så väldans bra så hörs vi snart igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0