Såg Falk-filmen på bio

Blev en riktigt trevlig kväll igår. Jag for efter många om och men tillslut ut och sprang med Helena. Blev inte sådär jättelångt men hyfsat. Efter det gick jag ner och tog ett snabbdopp i ån och tvättade håret. Sedan bar det iväg in till stan där vi (jag, Helena och Stefan) skulle på bio. Vi såg den nyaste Falk-filmen. Den var riktigt bra. DEn förra var nog lite bättre men den här var helt klart värd och se den också:) Älskar verkligen alla Falk-filmerna. Har ju en box som jag fått av min älskling som består av alla de tre första. Den här fjärde lär jag även den köpa när den kommer ut på dvd.

Idag vet jag inte riktigt vad det blir. Vädret är sisådär ute så jag funderar på om man ska försöka fixa uppsägningsbreven jag ska lämna in till Max. Borde försöka ansöka om studielån också är bara så svårt att veta hur mkt man ska ansöka om. Visst vill man ha pengar men samtidigt vill man inte ha typ hur mkt som helst att betala tillbaka sen heller:S Svårt är vad det är. Måste nog prata med min syster Helena om hur mkt lån hon har tagit och få lite vägledning.

Tydligen måste jag snart besikta bilen min också, suck. Känns lite jobbigt men det är väl bara att göra det. Måste fixa en ny backspegel först iaf, den saken är säker. Har fått en besiktningstid i september men den lär jag bli tvungen att ändra eftersom jag förmodligen är i Sunne då. Som det känns nu kommer jag besikta bilen och sedan ha den kvar ett tag iaf. Sen får vi se om jag ställer av den, tar ner den till Sunne lr kanske säljer den. Det beror helt på vad jag känner. Ska iaf inte sälja den obesiktigad för då får man knappt nå pengar alls och det känns ju inte så kul.

Nu ska jag fara hemöver en sväng. På återseende!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0