Pusselberoende

Har hunnit med att göra två viktiga saker idag.

- Farit till banken och ansökt om ett nytt kontokort (det blev ett VISA-kort med endast 12 sedeluttag per år) eftersom mitt nuvarande går ut snart. Det nya kortet kommer kanske om 1-2 veckor, perfekt.

- Ansökt om studielån. Jag hoppas bara jag fyllt i alla uppgifter rätt för det var ju verkligen inte enkelt att förstå allt på CSN:s hemsida:S men jag hoppas det jag fyllt i ska stämma. Jag håller tummarna!

Vidare idag har jag sett filmen "Love on ice" med mamma och Helena. Det är en riktigt söt film som jag vamt kan rekomendera. Sen har jag även joggat runt "Märka" med mamma i regnet vilket inte var det enklaste. Regnigt som bara den så efter att tag blev man så blöt att man började frysa trots att man joggade:S Inte roligt, som tur var kom man hem tillslut iaf och kunde värma sig inomhus. Men jag klagar inte, tycker det är rätt bra att det regnar. Det är mysigt och sen är det bra för naturen också:) Inte bra om det är värsta torkan ju. Huvudsaken man slipper vara ute alltför mkt vid regnväder bara:P en halvtimmes jogging i regnet räckte gott och väl, hehe.

Har även lagt lite pussel idag. Fick dit några bitar faktistk men det är mkt svårt:S Har blivit värsta pusselberoende nu de senaste dagarna. Får jag dit en bit så måste jag bara fortsätta ungefär tills jag får dit en till bit o s v. Kanske måste ta med mig ett pussel till Sunne så jag har lite sysselsättning om jag skulle få tråkigt av nån anledning.

Var egentligen tänkt att jag skulle jobba imorrn 11-19 men tidigare ikväll ringde min chef och frågade om jag ville vara ledig eftersom det tydligen blivit dubbelskrivit på schemat (två som fått samma pass) och jag tackade ja, lat som man är haha:P Nej, men jag är rätt mör/less på att jobba faktiskt. Varje arbetspass där sliter ju bra mkt på en både psykiskt och fysiskt och det känns kan jag lova. Men man ska inte klaga, är ju ändå jätteglad över att jag har ett jobb (allra helst med tanke på lågkonjukturen som ju pågår). Hur som helst så ska det bli skönt att vara ledig imorrn:D

Nu ska jag ta och vara lite social här med Weppan och Jimmi. De ska tydligen spela Guitar Hero, får se om man orkar spela lite själv. Det lär ju visa sig. Nåväl, Ha en bra kväll och god natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0