Lönlöst

Jag kan bara inte släppa den här grejen. Vet inte hur jag ska kunna lyckas med det för det finns verkligen i mitt huvud och hjärta hela tiden. Nånstans där i bakgrunden finns den där vetskapen om hur det kommer att bli. Blir så less alltså. Visst förstår jag svårigheterna och hur du tänker men ändå inte. För mig är kärleken allt. Finns verkligen inget som jag värderar mer. Jag är hellre fattig materiellt och rik på kärlek än tvärtom. Kärlek är livet för mig!

För mig är det en sån självklar chansning. Allra helst när det under vår resa hittils inte har varit lätt precis. Hur ska det kunna bli lättare genom att man är ifrån varandra? Jag kan inte greppa det. Men allting har väl säkerligen nån mening så förmodligen finns det väl nån mening med det här också.

Uppenbarligen har ju både du och jag en bestämd åsikt redan angående detta. Spelar ju som ingen roll hur mkt mer man pratar/ältar det hela då båda redan har bestämt sig. Det är bara att inse faktum. Måste försöka sluta tänka på det här. Det blir vad det blir, mer än så är det ju inte. Tycker bara det hela känns så jävla jobbigt. Jag har en svag känsla av att allting kommer gå åt skogen genom det här. Synd bara att du inte verkar se det du med. Jag hoppas jag har fel men känslan finns tyvärr där iaf.  Men jaja det ordnar sig alltid på nåt sätt, så är det ju alltid. Om inte åt det ena så åt det andra hållet. Allt jag kan göra nu är att vänta och se. Allt annat är bara lönlöst.


- Älskar dig! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0