Jag = virrhöna

Fan vilken pajas jag är alltså! Jag tog fel på stuga och person. Personen, lr ja den värmländska mannen som ringde igår och mejlade foton på stugan var inte den jag trodde att det var. Det visade sig vara den person som hade en stuga som låg lite längre bort från skolan, hade våningssäng (och inte vanlig säng som jag hellre vill ha) och inte hade nån tvättmaskin (vilket jag vill ha). Dum som jag var tog jag för givet att det var den stuga och person (ja, ni fattar nog vad jag menar) jag trodde att det var men tji fick jag. I morse insåg jag plötsligen att det inte var den stuga och person jag trodde och fick då pinsamt nog skicka ett mejl direkt om att jag ändrat mig och inte kunde hyra stugan längre. Jag skrev som det var att jag hittat en bostad som låg närmare skolan vilket passade mig ännu bättre. Kändes lite dumt eftersom jag så sent som igårkväll övertygande berättat för mannen att jag minsann skulle hyra stugan men vad ska man göra? Haha, han skulle ju t o m posta kontraktet till mig och allt:S Snacka om att göra bort sig och kunna vara virrig ibland alltså. Som tur var verkar mannen i fråga ha fått flera samtal från folk som vill hyra stugan så han lär ju kunna hyra ut den ändå, trots virriga jag. Till råga på allt fick jag stressa som faan till jobbet då också bara för det men jag hann stämpla in i tid ändå som tur var, alltid nåt:)

Nu är det bara att hålla tummarna för att jag verkligen får den stuga jag vill ha. Jag tror/hoppas verkligen det annars har jag fan ingenstans att bo. Men jag sa ju till uthyraren att jag skulle ta hans stuga och som jag fattade det så är han bortrest nu men ska komma hem nu på måndag. Väl hemma skulle han ringa upp mig och fråga efter min adress så han kunde skicka kontraktet. Bara att hoppas på att det inte har blivit nåt missförstånd så han hyrt ut stugan till nån annan ändå, men så kan det väl tusan inte vara. Tycker jag var tydligen nog på telefonen förut. För säkerhetskull (nojjig som man är:P) så ringde jag hans mobil ikväll och lämnade ett röstbrevlådemeddelande om att jag fortfarande ville hyra stugan och att han gärna fick höra av sig.

Så än har jag alltså INTE sett några bilder på stugan jag ska bo i tyvärr. Känns lite tråkigt men spännande också, bara att hålla tummarna för att det inte är nåt "ruckel" men det kan det väl ändå inte vara. Skulle bli jäkligt förvånad då faktiskt. Måste fråga om det finns städgrejer i stugan också samt porslin (tallrikar och sånt). Kan ju vara bra att veta. Hoppas verkligen han ringer på måndag annars kommer jag inte må bra alltså.

Nej, snacka om rörigt det kan bli alltså. Men man får väl skylla sig själv när man ringt på så många olika stugor från värmlänningar och inte kan hålla isär dem. Äsch, jag skyller fasen på att jag var mitt inne i stan när han (den felaktiga och första personen) ringde. Hur lätt är det när man inte har sitt "kära" kladdpapper (och då menar jag verkligen KLADD) till godo liksom?:P

Jaja, hädanefter ska måste jag försöka skärpa till mig iaf. Lär ju sluta med att jag gör bort mig totalt där nere annars, haha:P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0