Sommaruppdatering

På Ylvas begäran kommer här en liten uppdatering. Idag har jag varit och hälsat på Ylva och det var riktigt trevligt. Har verkligen saknat den tjejen. Tragiskt att man inte varit bättre på att hålla kontakten men, men det ska det förhoppnings (läs: måste) det bli ändring på framöver. På tisdag sticker hon till Pite och jag måste träffa hon å¨tminstone en gång till innan dess. Vad vi gjorde när vi träffades idag? Pratade såklart. Vi åt och gick på promenad också, helt underbart. Vänner är verkligen viktiga för mig!

Vad har jag annars gjort nu på slutet då? Jag har jobbat klart iaf, skönt som tusan. Hade semester i ca 2 och en halv vecka och sen jobbade jag i en vecka. Inte 7 dagar på raken såklart, utan typ 4 dagar, TIllräckligt. Skulle egentligen ha jobbat ett 5:e pass också men eftersom det var Tomas Ledin-konsert just då jag skulle jobba (dvs på lördagskväll) så bytte jag bort passet till en annan tjej:) Lätt värt det! Är roligt att gå och se konserter faktiskt.

Skulle så gärna vilja se Lars Winnerbäck live också men vet inte riktigt hur.
Konserten med han här i Övik går av stapeln en fredagkväll kl 19 i september (om jag inte minns fel på månad) och då lär jag vara nere i Sunne. Kommer troligen inte hinna upp hit till Övik då omn jag går i skolan till 15.30 den fredagen. Isåfall ska man ta ledigt fredagen och åka torsdagkväll men jag vet inte om det är så "bara" att ta ledigt på den där KY-utbildningen. Har inte en aning om hur det är faktiskt men det får man väl kolla upp eftersom. Om inte annat så får jag väl gå på konserten som är i Karlstad med Winnerbäck. Den ska tydligen vara på nån onsdagkväll. Jaja, vi ser väl hur det blir men helt klart vore det en verklig upplevelse att gå och se honom och lyssna när han spelar live.

Annars går jag mest och funderar på Sunne och hur allt kommer att bli.
Både positiva och negativa saker men jag försöker mest tänka positivt. Kommer verkligen bli en stor omställning att flytta och bo själv där nere. Är ju en bra bit hemifrån också men det kommer förhoppningsvis gå finfint. Har börjat skriva en lista på saker jag måste packa och ha med mig. Lär nog bli att jag far till Ikea i Karlstad en sväng med och köper in nå småprylar. Jag åker nog ner (flyttar) till Sunne om drygt två veckor. Känns både roligt och nervöst på samma gång.

Ikväll kom föresten Jimmis kompis Sean hit till Sverige för första gången. Han är trevlig synd man är lite kass på engelska bara, hahaxP Jaja, man vänjer sig väl mer och mer förhoppningsvis. Han kommer vara här och bo hos oss här i Jimmis hus ända tills tisdag nästa vecka. Kommer bli spännande.

Nej, nu ska jag fortsätta här men nu har ni fått ett en liten update iaf. Får väl se när jag orkar blogga nästa gång. Kommer säkerligen blogga mkt mera sen när jag väl är på plats i Sunne. Min hälsoterapeututbildning börjar den 31 augusti för er som undrar.

Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi snart igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0