Svårt att sätta ord på mina känslor

Längesen jag skrev här nu. Har som inte haft nå riktigt sug för att skriva här, vet inte vad det är. Har som gjort massa andra trevliga saker ist.

Gbg-vistelsen var mkt trevlig. Synd bara att det var så fruktansvärt mkt folk på Liseberg. Man fick som stå i kö i typ 50 minuter till alla saker och då hinner man inte åka direkt mkt karusell, verkligen inte. Tråkigt men det var kul att åka det lilla man hann ändå. Nästa gång åker jag dock dit då det är lågsäsong, antingen tidigt på våren lr sent på hösten. Lätt mer värt det då när man hinner åka så mkt mer och slippa stå och köa hur mkt som helst.

Den senaste tiden har jag verkligen gjort saker som har fått mig att må bra. Att jag sedan gjort sakerna med människor som jag värderar mest i hela världen har gjort det ännu mera meningsfullt. Vad har jag då sysslat med, jo detta:
- badat (simmat)
- plockat blåbär
- rensat lite blåbär
- städat rummet rätt mkt
- rensat ur garderoben
- joggat
- fikat
- hjälpt till en hel del hemma hos mor med diverse vardagssysslor

Har verkligen mått bra och känt mig som fisken i vattnet den senaste tiden.
Hade egentligen tänkt att jag skulle åka till Långro den här veckan och umgås med mina kära vänner Emma och Maria men det blev inte så. Var som inte så supersugen på det då jag visste att jag hade en hel del saker hemma att ta itu med plus att jag ville umgås med min kära familj. Lite tråkigt att inte träffa sina vänner men det känns ändå som att det var ett klokt beslut att stanna hemma trots allt. Hoppas det kommer fler chanser att få umgås med mina vänner bara.

Känner mig så poetisk för tillfället men ändå inte. Har som så mkt känslor inom mig som jag inte kan få ut. Att jag alltid ska gå in med huvudet i väggen trots att jag borde veta vid det här laget hur det slutar. Fan också, jag är som en riktig klumpeduns. Att jag aldrig lär mig.

En sak vet jag och det är att jag verkligen älskar min familj<3 Vet inte vad jag skulle göra utan den. Skulle inte ha kunnat klara mig alltså. Saknar mina vänner också just nu, allihopa på nåt vis. Love u<3 Saknar både mina vänner och min familj. Vet inte riktigt varför men så är det. Kanske måste hitta på nåt riktigt kul ikväll. Måste ta mig ut snart iaf känner jag. Mår som bara dåligt av att sitta härinne just nu.

Vet varken ut lr in just nu. Är som i ett litet konstigt tillstånd och det kanske ni märker med tanke på hur jag skriver. Vet inte hur jag någonsin ska kunna förstå. Jag förstår inte hur man bara kan chansa sådär. Förlåt, men jag fattar inte det. Men så är jag ju unik också. Jag vill tro att man kan leva som i en saga. Jag har en förhoppning och en tro på att kunna bli riktigt lycklig. Lycklig på riktigt alltså.  Att kunna få ta tillvara på varje sekund av mitt liv och kunna njuta av det. Det skulle jag verkligen vilja kunna och det vill jag också tro ska kunna ske. Kalla mig blåögd lr vad ni vill men det är sån jag är. Jag är och kommer nog alltid vara en väldigt passionerad och optimistisk tjej. Ingen ska nånsin få förstöra det "dröm-sagoslott" som jag byggt upp, aldrig nånsin!


Har mer och mer börjat tro på ödet. Och det sätter sina spår faktiskt. Jag tror inte man ska fundera så mkt på framtiden egentligen. Jag tror det är det man gör fel. Man lever inte här och nu utan man bara funderar på hur det kommer att bli och så vidare. Framtiden blir ju som den blir. Varför fundera så mycket? Det blir ju varken bättre lr sämre av att man funderar en himla massa.

Gud vad jag flummar på nu alltså. Hoppar mellan en massa olika saker. Ni lär ju inte förstå så mkt av det jag skrivit antar jag. Har jag ens skrivit ett såhär flummigt och osammanhängande inlägg nånsin förut? Skulle inte tro det.

Måste ta mig för nånting att göra nu känner jag. Återkommer väl snart igen. Förhoppningsvis med ett mer lättläst inlägg en detta. Hoppas ni får en väldigt mysig lördagkväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0