Lugn söndag

Har varit en lugn dag idag. Blev sängen rätt länge och sen har jag och Jimmi hälsat på Jimmis föräldrar. Fick lite mat där också, mums. Sen for vi hem till Jimmi och packade ihop en massa saker. Jag har ingenting kvar i hans hus nu vilket är bra i och med att jag flyttar väldigt snart. Sen for vi hem till min mor för att äta tårta. Ola fyllde år igår så därför var det han som bjöd, gott:)

Känns så overkligt att jag flyttar snart alltså. Kommer verkligen ta ett tag innan man verkligen inser vad man gett sig in på. Som det ser ut nu kommer jag dock tyvärr inte kunna flytta in i min stuga föränn måndag. Min hyresvärd ringde mig tidigare ikväll och medelade det. Hade ju som en förhoppning om att jag åtminstone skulle kunna flytta in på lördagkväll lr söndag men tji fick jag. Detta innebär att jag måste sova första natten (dvs söndagnatt) inne i min hyresvärds hus lr liknande. Känns rätt drygt om jag ska vara ärlig men inte mycket att göra åt. Är ju tydligen nån teaterkille som måste bo i stugan fram tills måndag så inte mkt för mig att göra. Får försöka göra det bästa av situationen helt enkelt. Förmodligen far jag ner till Sunne med alla mina flyttsaker på lördag lr möjligen söndag, beror lite på.

Har provat det mobila bredbandet från Telia lite också. Installerade det och prövade det lite smått igårkväll. Det fungerade men jag prövade det inte så länge, ska pröva det mer imorrn tror jag så jag lär mig mer om hur det funkar, ser hur stabilt det verkar osv. Hoppas det funkar bra, är fan beroende utav internet alltså - haha! Tragiskt men sant likt förbaskat.

Har sett några avsnitt av "sex and the city" med Helena nu nyss. Hehe, riktigt rolig (ful) serie det där alltså måste jag erkänna. Nu måste jag dock försöka ge mig på att sova så man inte sover bort hela dagen i morgon.

God natt på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0