Väckarens tid spelar ingen roll

Är vaken tidigt idag också otroligt nog. Tog emot som faan i morse (läs en timme tidigare) vill jag lova men jag tvingade verkligen mig själv att gå upp och se här är jag. Känner mig iaf piggare nu, alltid nåt. Har föresten kommit på en sak. Jag tror faktiskt inte man är tröttare om man går upp så tidigt som runt 6 jämfört med om man kliver upp runt säg 10, 11 lr ännu senare. Tror man är i princip lika trött vilken tid man än går upp. Jag tror dock man blir tröttare om man inte soverminst 8 timmar lr att man sover 10 timmar eller mer. Enda gången det kanske är bra att sova mer än 8 är nog om man sovit för lite ett par nätter. Det bästa tror jag dock är att satsa på att sova runt 8 timmar per natt.

Storhandlade föresten på Konsum extra igår efter jobbet. Såg till att inte köpa några onyttigheter utan bara nyttiga och nödvändiga saker (mkt mat, frukt och grönsaker).
Handlade bl a hela 8 liter mjölk bara för att det var nåt extrapris då haha:P Därför har jag nu frusit in 3 liter så det inte ska bli dåligt. Jag hoppas bara inte att smaken försämras så mkt, då kommer jag inte bli glad. Jaja, i värsta fall får man väl ha det till matlagning lr bakning.

Får se om jag orkar åka in tidigare till stan idag för att lämna tillbaka boken på biblioteket (innan den försvinner igen lr nåt, hehe vem vet?;P) och gå på systemet. Tog iaf ut pengar när jag betalade varorna på Konsum igår så nu har jag löspengar för att betala för fjällsresan, känns bra. Ska bli skönt att få det ur världen:) Vidare så börjar jag jobba halv 12 idag också och jobbar till kvart över 7, precis som igår. Hoppas det blir en lika lugn jobbdag som det var igår (förutom 2 timmar då kanske).

Nu ska jag fortsätta äta frukost.
Tänkte satsa på en knäckebrödmacka med ost och gurka, det är goda grejer det;) Tänkte snart ge mig ut på en morgonpromenad också. Blir ingen joggingtur idag eftersom jag joggade igår och förrgår. Kroppen ska få vila från just det idag tänkte jag och förhoppningsvis återhämta sig/bygga muskler istället hehe:P Man kan ju alltid hoppas iaf. Men en promenad ska det iaf bli som sagt. Får se hur långt det blir men det är väl lika bra att gå en bit om man lix ska ut.

Take care!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0