Sleeping all day long

Sov typ hela dagen idag, haha. Men det var väl kanske inte så konstigt och oväntat eftersom ja la mig och sov när min älskling for på jobbet runt 7 i morse. Gick väl upp nån gång strax efter 16, tragiskt men sant haha. Hade ändå inte så mkt att gå upp till märkte jag för när jag vaknade till så pass mkt så kände jag mig både krasslig i halsen och att jag hade småont i magen. Det sistnämnda beror säkerligen på en sak som innehåller 4 bokstäver och det går säkerligen över snart. Det förstnämnda däremot känns mkt jobbigare. Hatar verkligen att vara förkyld. Bara att hoppas på att det är nåt jäkligt kortvarigt. Sist jag var förkyld höll det i sig in kanske tre dagar bara, riktigt skönt alltså. Hoppas det är något liknande denna gång. Borde duscha också men det får bli imorrn istället eftersom det inte funkar för mig att sova med blött hår. Håret blir så otroligt konstigt då när jag vaknar nämligen:S

Annars idag har jag inte hunnit gjort så mkt som ni kanske förstår. Har städat lite smått här hos Jimmi, skrivit på mitt personliga brev till Värmlands KY-utbildning, handlat, promenerat 5 km med min mor och storasyster och ja, det är väl det jag har gjort. Inte mkt men det funkar med tanke på hur jag har mått också. Känner mig sjuk, äcklig och sliten - Enormt bra kombination lr hur!? Nåja, ska försöka ändra på det imorrn...just nu orkar jag inte:P

I helgen ser jag fram emot att småfesta lite, det hade vart skoj:) Fast de beror förstås på hur jag mår då också, mår jag sämre än nu så blir det defintivt ingenting av med det. Ödet får bestämma helt enkelt. Skönt ska det bli att vara ledig iaf i vilket fall som helst:D Ska köpa in lite påskgodis då också, hehe man måste ju få unna sig lite. Känns ju ännu mera lockande då det verkar vara extrapris på lösviktsgodis på många affärer med. Coop och Ica har ju 4 kr/hg, inte illa alltså.

Har föresten fått lite kalla fötter inför den ev. utbildningen i Värmland också.
Känns plötsligt jävligt långt och småvemodigt att flytta ända ner dit till hösten om jag nu skulle komma in på utbildningen dvs. Vet inte vad det är, kanske är det för att jag var hemma ikväll och umgicks med min mor och syster? Det kan ju ha bidragit om man säger så. Kommer ju säkert att bli jobbigt att vara så långt ifrån så många nära. Hur som helst så kan mina tankar ang. Värmland vända snabbt. Jag ska i vilket fall som helst när och besöka Värmland och den lilla staden Sunne nån gång efter påskdagarna för att se hur det verkar vara:) Tur man iaf inte behöver bestämma sig nu huruvida man ska gå där lr inte. Man kan ju alltid tacka nej sen om man nu skulle komma in. Tror dock det är jävligt svårt att komma in på utbildningen, verkar vara grymt många sökande. Så vem vet, kanske kommer jag inte ens in där och då blir det ju förstås inte heller någon flytt i höst. Då behöver jag inte ens fundera. Självklart hoppas jag dock att jag kommer in men just nu känner jag mer för att gå i Sundsvall:P Äh, ta det jag skrivet om utbildningarna nu med en nypa salt, för det kan som sagt vara helt annrolunda om du frågar mig om en timme.

Nu ska jag se "Hockeykväll" i repris på webben och käka lite kex med ost, gott:) Sen ska jag verkligen försöka sova så jag vänder tillbaka dygnet lite imorrn, det behövs höhöxP God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0