Ingen kan ta dagen från mig

Nu känns det jävligt bra måste jag säga:) Har fixat en massa med mitt konto så det är klart, har bl a fyllt på mobilen så nu har jag gratis-sms igen - wehey:) Det var på tiden.

Vidare har jag skickat ett sms så årets deklaration är klar (trodde jag åtminstone). Jag vill ju gärna ha mina pengar innan midsommar men då måste man tydligen anmäla sitt konto som tydligen var jävligt krångligt. Man gatt tydligen ha nån e-legitimation via banken osv. Inte tusan har jag nån sån inte. Tycker det borde gå lika bra om man bara har en bankdosa, men tydligen inte vad det verkar. Jaja, jag får fixa det sen nån gång för tydligen måste man ladda ner nån programvara till sin EGEN dator och detta är ju Jimmis dator så det går ju inte sådär jättebra. Kanske får be Jimmi hjälpa mig sen, han lär ju fatta mer än jag iaf haha:P

Vidare har jag varit ute och joggat.
Sprang på 27 minuter vilket jag tycker var jävligt bra gjort med tanke på hur tungt det verkligen kändes. Vet inte om det beror på att det var tidigt på morgonen lr att jag sprang igår men TUNGT var det iaf. Skönt att ha gjort bort det iaf och känslan nu efteråt är obeskrivligt härlig. Känner mig verkligen hälsosam och pigg, frisk som en nötkärna:) Imorrn ska jag försöka gå upp samma tid igen för detta var inte dumt.

Nu håller jag på att käka lite mackor innan jag ska ge mig iväg in till jobbet. Ska se till att fara i tid så jag slipper stressbyta om. Jimmi, min underbara älskling, var så snäll igår och monterade fast de nya regskyltarna plus satte dit skattemärket - underbart! Så om polisen skulle stoppa mig nu så är det garanterat helt lugnt, vilket jag tycker känns riktigt bra:)

Nämnde jag föresten att det är ett underbart väder ute?
Helt lovely alltså:) Solen strålar som bara den och det är knappt några moln alls på himlen. Nu känns det att sommaren är nära alltså:) Förut när jag joggade vart det väldigt varmt kan jag lova trots att klockan då bara var strax innan 9. Hade jag vart ledig idag hade jag lätt farit ut på en cykelutflykt, gud vad skönt det hade varit.

Känns verkligen som att ingen/inget kan ta den här dagen ifrån mig och hindra mitt goda välmående och humör:) Kommer säkerligen gå bra att jobba, skulle bli förvånad annars. Känns som att det här är starten för mig att få ett bättre och mer välmående liv på alla sätt och vis. Fast jag måste se till att sova mer än vad jag gjorde inatt haha för det är inte så jättebra att sova bara 3 timmar i längden.

Önskar er alla en toppendag i det tjusiga vädret!

Kommentarer
Postat av: LINDA | ddisconnected ღ

sv: haha precis :D lägger till dig med! :)

jarå, självdå?

2009-04-22 @ 10:31:31
URL: http://ddisconnected.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0