Reg-skyltar & s-märke på väg

Jag lyckades ta mig ur sängen runt halv 1 vilket får ses som ett framsteg tycker jag. Visst imorrn kommer jag behöva kliva upp redan innan 10 eftersom jag börjar jobba 11 men, men. Jag ska starta dagen med två knäckebrödmackor med ägg och kaviar på, mums:) Ska även dricka kanelte med honung. Tyvärr så har jag fortfarandre lätt krasslig hals vilket inte känns nå vidare kul. Jaja, det har åtminstone inte blivit nå värre jämfört med gårdagen iaf, vilket är bra.

Funderar på att ta mig en promenad om ett tag och sedan gå in och äntligen ta en mkt välbehövlig dusch.
Eftersom min hals fortfarande är krasslig blir det ingen joggning idag heller, trots att jag egentligen är rätt sugen. Men det är viktigt att inte göra sånt när man har problem med halsen, det kan leda till allvarliga och rent ut sagt livshotande saker om man har riktig otur så därför måste jag avvakta.

Igår fick jag äntligen tag i de som jag köpte bilen utav. Jag frågade varför de inte skickat de nya regskyltarna till bilen som de lovat plus skattemärket och fick till svar att transportstyrelsen inte skickade ut några reg-skyltar till de eftersom de inte stod skrivna som ägare till bilen längre. Det lät ju rätt vettigt även fast jag inte fattar varför de inte bara kunde ringa/smsa det till mig så jag blivit medveten om det tidigare. Nu har jag istället gått här i flera veckor helt ovetandes och undrat vad de förra ägarna egentligen sysslat med. Nej, lite slött tycker jag allt att det är men, men man kan ju som bekant inte styra över andra människor (allra helst inte om man inte känner de). Skönt att veta det nu iaf, även om det krävde att jag själv hittade ett annat nr till de. Skattemärket hade de förmodligen glömt bort att skicka med posten lät det som, suck.

Med tanke på detta gick jag igår in på nätet och beställde nya reg-skyltar plus ett nytt skattemärke till lillbilen min. Jag beställde två reg-skyltar, har egentligen en där bak redan men den är så pass rostig att jag valde att beställa en ny dit ändå. Bilen känns fräschare då. Beställde ett nytt skattemärke också eftersom det tydligen var kostnadsfritt. Skulle de fd ägarna äntligen skicka sitt skattemärke får jag väl ha ett i reserv då lr något. Skönt att äntligen ha dessa två saker fixade iaf. Blir visserligen en kostnad på runt 170 kr men det kan det lätt vara värt.

Borde hälsa på min pappa snart, var ett bra tag sen nu. Undra om han är hemma ikväll? Om han är det kanske jag kan fara och hälsa på han och samtidigt se finalmatch tre i hockeyn. Det hade vart trevligt. Får kanske ringa till han och höra sen om jag inte hittar på nåt annat att göra här. Vi får la se hur det blir.

Nu ska jag käka vidare och sen bege mig ut. Ska kanske ta med mig kameran ut också och se om jag kan knäppa lite fina bilder:) På återseende alla tokiga människor därute!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0