Lyckad & galen nattfest

Igår hade jag det riktigt trevligt här hemma tillsammans med Jimmi, Weppan, Sandra, Robin (Sandras tämligen nya pojkvän) och Emma.  Det blev en riktigt trevlig liten fest även om den kom igång rätt sent (runt 23) pga jobb och annat. Blev iaf en hel del Guitar-hero-spelande och pratande förstås:), fast jag spelade dock inte men andra spelade för fullt. Senare blev det också Sing-star men jag fick stryk i schlager-låtar av Robin, fan vad pinsamtxP Nog för att jag inte är nån sångfågel men det är låtar som jag kört trettiotals ggr och som jag kan utan och innan och ändå får jag stryk av han en kille som typ inte ens gillar schlager. Skämmigt, skämmigt men det är väl bara att erkänna sig besegrad I guess. Jag får försöka öva vidare:) Weppan och Jimmi bastade också nere vid ån och rullade sig i snön, haha vilka tokar de är!  Tydligen hade de vart tvungna att skotta bort en massa snö innan med Weppans föräldrars traktor också. EFter att de bastat tillräckligt länge (vilket inte var alltför länge) for jag och hämtade de sen hemma hos Weppan. Detta innan vi gav oss av hem till Jimmi för att börja festen.
Allt som allt blev det en riktigt rolig kväll/natt med några av de mest underbara människorna i världen, nice:D Så man kan lugnt säga att jag är nöjd med gårdagen. Stort tack till er alla inblandade!

Idag har jag inte gjort så mkt vettigt precis men det är väl så det brukar vara "dagen efter". Igårnatt gick jag och la mig runt 6 på morgonen vilket ledde till att jag idag inte klev upp föränn kl var runt halv 5 på eftermiddagen. Vaknade iofs runt 12 också men då gick jag bara på toa och drack litegrann innan jag la mig och sov igen. Kände mig så seg att jag bara inte orkade vakna då hehe och det är jag rätt nöjd över. När jag vaknade och klev upp runt halv 5 kände jag mig mkt piggare så det var alltså ett bra val visade det sig. Idag har jag bara tagit en liten promenad och sen städat lite härinne, duschat, varit vid datorn, ätit pizza och slötittat på tv.

Imorrn  lär det nog bli en lite mer aktiv dag skulle jag tro.
Då ska jag bl a på påskmiddag  kl 18 hemma hos min mammas pojkvän Ola. Det ska bli trevligt:) Får se om jag orkar ta itu med att fixa det sista på mina utbildnings-ansökningar också, Det måste ju göras det med. Borde försöka pyssla ihop ett påskägg också (lr hur mor=) ) så det finns ju iaf saker att göra, den saken är säker.

En sak till föresten, fan vad underbart det är att vara ledig på en helg!
Helt underbart alltså:D

Nu ska jag fortsätta slöäta godis och vara med min fina pojkvän. Hoppas ni får en fortsatt härlig lördagkväll!

Kommentarer
Postat av: Fröhlen

http://klick22.livejournal.com/

2009-04-13 @ 23:44:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0