Varför detta ständiga sötsug?

Idag har jag varit helt ledig vilket har varit riktigt skönt. Har dock lite dåligt samvete för att jags ovde så länge trots det urtjusiga och soliga vädret ute, men men inte så mkt att göra åt. inte mitt fel att dubbelsängen ska vara så förbannat skön ju:P Idag har ag ringt en som är inblandad i Sunnes KY-utbildning. Fick reda på en hel del bra saker och det känns bra:) Kommer nog söka till båda Sunnes utbildning, den i Övik samt Uddevallas. Ska ev söka till Luleå också kanske men det är inte säkert.

Har faktiskt varit duktig och joggat idag också. Joggade på 28 minuter vilket jag är mkt nöjd med:) Jobbigt var det såklart men vad gör man inte. Fick nå söt-godis-sug ikväll också som så många ggr förr. Fattar inte varför jag är så sugen på onyttiga grejer hela tiden:S Satte i mig både cheeze-balls och bär med glass:P Haha, fan vad onyttig jag är men vadå, man kan ju faktiskt säga att jag har minihelg nu eftersom jag ju jobbar hela den "riktiga" kommande helgen. Jobbar natt både fre, lör och sön. Fan vad drygt det känns alltså. Jag som är så sugen på att festa också men men inte så mkt att göra åt. Man måste ju få pengar på nåt sätt, det är ju så.

Hade tänkt fara hem till Västanå en sväng ikväll också egentligen men eftersom jag fastnade framför tvn och finalen mellan Fbk och Hv så blev det inget av me det.
Blir förmodligen att jag tar mig en sväng hem imorrn istället. Måste hem och hälsa på lite och sen behöver jag kläder och en hårborste med. Haha, har typ använt alla kläder som jag har här. Just nu har jag på mig en skitful MEN ren t-shirt bara för det. Vad gör man liksom:P

Nej, nu ska jag verkligen gå upp till sängen så jag inte sover bort hela dagen imorrn med. Bara att hoppas att det blir lika soligt och fint imorrn med. Just ja, nämnde jag föresten att jag inte la mig föränn 3 igårnatt. Jag är bra konstig jag, men jag fastnade framför en väldigt intressant men skrämmande sak. Mer än så säger jag inte men det kommer nog verkligen bli fortsättning följer på saken för min del iaf. Upp till bevis. Hehe, visst blev ni nyfikna nu? Bra:D då har jag uppnått mitt mål, haha!

Föresten...Jag älskar dig Jimmi Fröhlén, du är underbarast! <3


Hörni, godnatt och sov så gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0