Torsdagens inlägg

Börjar med att publicera ett inlägg som egentligen skulle ha publicertats i torsdags men blogg.se publicerade inte inlägget av nån underlig anledning. Nåja, bättre sent än aldrig, här kommer det:

Idag har jag jobbat 7,5 timme vilket var jäkligt drygt.
Rätt mkt folk hela dagen och ja, det var allmänt jobbigt bara. Är så psykiskt påfrestande mitt jobb egentligen alltså, tur man är så pass stark mentalt trots allt. Jaja, efter jobbet tog jag bilen hem hit till Västanå för att se den 5:e finalmatchen mellan FBK- HV. Såg det tillsammans med min far och min storasyster, det var trevligt även om inte matchen blev riktigt lika spännande så som jag hoppades på. - Grattis till Färjestad dock som vann guldet välförtjänt!

Åt en jättegod müsli hos min far, den innehåll en massa nyttiga saker, nötter bl a. Riktigt bra måste jag säga. Skar lite bananskivor och la ovanpå müslin också och gud så gott det blev. Självklart hade jag fil också, man kan ju omöjligt äta müsli utan fil:P Kan ju säkert ha bidragit att jag typ var utsvulten också eftersom jag inte ätit på 6,5 timme p g a jobbet men ändå alltså: Very nice!:) Den måste jag äta fler ggr, vet dock itne exakt vad sorten hette men det ska jag nog ta reda på.

Har alltså bara tagit det lugnt ikväll efter mina slitiga arbetstimmar. Efter hockeyn försvann jag hem hit till mor tillsammans med Helena och snackade massa vettigt och ovettigt med min kära storasyster. Lika trevligt och välbehövligt som alltid:) Tur man har familjen alltså, vad vore man utan de egentligen? Min familj är fan bäst utan protest <3

Måste fixa in mina studie-ansökningar också, på onsdag är det ju sista ansökningsdagen, shit! Blir lite småstressad men det ska nog gå bra. På lördag och söndag har jag iaf tid att fixa till de. Måtte det gå vägen så det inte blir nå skit och man itne hinner få in ansökningarna. Hm, kanske hinner kolla lite på de imorrn efter jobbet med? Hoppas det och att jag är motiverad nog att orka med det imorrn.

Fick åt mig lite kläder tidigare ikväll också:) Wehey, alltid nice...helst för en tjej som jag som inte har så mkt egna kläder. Lr ja, jämfört med min pojkvän har jag ju mkt kläder men jag har det inte egentligen om ni förstår vad jag menar;P För övrigt förstår jag inte hur min pojkvän kan klara sig på så lite kläder som han sj äger men, men. Fick iaf åt mig en jävligt fin svart mjukisdress (såna som jag älskar) och lite andra mjukiströjor bla. Himla bra måste jag säga det tackar vi för.

Nej, nu ska jag försöka tvinga mig själv att lägga mig ner i sängen och slappna av så att jag kan somna nån gång. Tror jag behöver sova nu så jag orkar med att jobba slita på max i 7,5 timme imorrn. Därför avslutar jag nu med att önska er alla en god natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0