Dessa jäkla snåljåpar!

Blev tyvärr en riktig dryg jobbnatt natten som var. Om jag tyckte fredagsnatten var jobbig så var det ändå ingenting jämfört med gårdagsnatten. Helvete vilket folk alltså! Trots att vi faktiskt var hela 7 st som jobbade och kunde ha hela 3 kassor öppna därinne så var det inte tillräckligt. Folk klagade på att det tog lång tid och att de inte fick nån mat, detta trots att de egentligen trängt sig fram till kassan och inte ens beställt av grillen, jäkla idioter! Blir så less och inte nog med det, när sen vissa puckon kommer tillbaka och påstår att de inte fått nån mat fastän de betalat då blir jag nästan förbannad alltså. Att det sedan står mitt namn på ett skrynkligt kvitto som de nog hittat på nån annans bricka (antagligen) gör mig inte gladare precis. Hallå, jag är inte full när jag jobbat och jag VET att jag delar ut all den mat jag ska. Fy fan för såna där snikna personer som försöker få åt sig gratis-mat och anklaga oss som jobbar för att vi har gjort fel. Tydligen så sålde vi för lika mkt sista timmen igår (d v s mellan 2 och 3) som de gjort under en middagstimme. Den stora skillnaden är dock att under middagen var de 10 som jobbade och nu igår på natten så var vi "bara" 7 st. Fast det är klart man ska inte klaga egentligen. I vanliga fall är vi ju bara 6 pers som jobbar på lördagsnätter så det var ju egentligen bra. Jaja, tydligen var föresten inte Burger king öppet igårnatt heller (åtminstone om man får tro några onyktra? kunder tidigt igårnatt) och det kan ju ha bidragt till ytterliggare mera folk som kanske egentligen tänkt att gå till Burger king.

Fan nog om jobbet nu. Nu är jag faktiskt ledig och då måste man iaf försöka att inte tänka på det mer. Fast om cirkus tre timmar jobbar jag igen, nämligen kl 17. Känns redan jobbigt, haha:P Tragiskt men sant. Hoppas det blir riktigt lite folk ikväll eftesom det var så mkt natten som var. Hoppas. Fram tills dess ska jag iaf ta det lugnt. Ska äta frukost nu men håller på att vänta på att äggen ska bli hårdkokta i pannan så jag kan äta äggskivor och kaviar på knäckebröd. Det är riktigt gott det:) Har druckit lite blåbärste med honung i, känns som att jag håller på att bli småsjuk. Kanske förkyld lr något fast jag vet inte heller. Kan ju bara vara allmän less/trött/sjuk-het av Maxjobbet också, inte omöjligt:P

Känns som att jag har sträckt vänsterarm-muskel också lr nåt sånt:S Småont har jag iaf när jag rör den, mysko:S Nåja, säkerligen inget allvarligt men irriterande är det ju. Tur jag är ledig måndag och tisdag iaf, skönt. Sen på ons, tor och fre har jag dagpass så det känns bra. Och sist men inte minst, det bästa utav allt, nästa helg är jag helt ledig på lördag och söndag, wehey!:D Det kommer säkerligen att utnyttjas på ett lr annat sätt!

Nej, nu ska jag kolla vidare här och kanske glo lite på tv:) Hoppas ni får en bra dag allesammans!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0