Magkänslan säger hemmakväll

Ännu en tidigt morgon har kommit för min del. Har känt mig, om möjligt(?) ännu tröttare än vad jag kände mig igår. Nu börjar man iaf piggna till lite som tur är.Har precis ätit frukost, blev mjölk och två mjukmackor med ost och gurka, mums! Ost och gurka är verkligen en bra kombination, det måste jag säga. Finns tomater också men jag tror jag tänker avvakta med att äta såna skivor på mackan tills vi köpt in nå skinka av nå slag, är så mkt godare att kombinera det med tomat jämfört med ost.

Fick en insikt i morse när jag var som allra tröttast, konstigt va!? Hur som helst så kom jag till insikt om att det nog inte är nån bra idé att gå ut ikväll trots allt. Detta eftersom min pojkvän jobbade över en massa igår plus att han ev. måste jobba över idag också, är en sak de måste göra klart senast idag nämligen. Detta plus att han var tvungen att gå upp svintidigt idag, redan 5 för att säkert hinna på jobbet. Kan ju säga att jag sov jävligt skönt vid den tiden, jag tog mig inte upp föränn kvart i 6 och det var tillräckligt jobbigt för mig haha. Ni fattar inte hur morgontrött jag är alltså, kan fan inte finnas nån människa på denna planet som är tröttare än mig på morgonen. Inte en chans alltså.

Hade iaf planerat att gå ut ikväll med Emma, Sandra, Sofie (en kompis till Emma) och Jimmi men nu känns det som att jag (vi) alltså borde strunta i alltihop. Kommer ju trots allt fler helgdagar med bättre förutsättningar jämfört med denna dag. Det enda tråkiga är att jag oftast jobbar fredagnätter de helger jag väl är ledig (lr jobbar till minst 7-8 på kvällen). Är ju perfekt annars att gå ut en fredagkväll enligt mig men, men. Skulle ju alltid kunna byta bort nå fredagspass i värsta fall.

Har en känsla av att saker och ting bara kommer att gå på tok om vi (jag och Jimmi) skulle följa med "gänget" ut ikväll. Hoppas inte mina kompisar blir sura på mig (oss) bara men jag har ju en vettig orsak, det tycker jag åtminstone. Roligare att gå ut när både jag och Jimmi känner oss taggade. När jag sa till Jimmi i morse att det kanske inte vore så smart att gå ut ikväll lät det som att han höll med. Fast vi fattade inget slutgiltigt beslut utan bestämde att vi skulle fundera över dagen. Men just nu känns det alltså som att det är bäst att strunta i hela saken men ja, vi får se vart det hela landar.

Går jag inte ut ikväll skulle jag kunna orka med att åka ländskidor på fjället med min kära familj imorrn:) Det skulle vara härligt. Snön är trots allt borta på fjället inom säkert bara några dagar så det kan ju vara smart att passa på. Kanske åker på söndag också om jag känner för det, vem vet? Minst en dag denna helg ska jag nog åka iaf. Känns inte som att jag kommer ångra imorrn att jag inte gick ut ikväll men ja, vi får se vad som gänder som sagt var.

Har inga andra planer för denna helg (förutom den ev utgången och skidåkningen ikväll då) och det känns rätt riktigt bra.
Härligt att kunna göra det man känner för även om förstås planerade helger har sina fördelar också. Nog om helgprat nu, har ju trots allt denna arbetsdag kvar först. Börjar för övrigt redan 11 idag och slutar 8 ikväll. Tro om det blir svinmkt folk idag eftersom det är löning!? Känns lite smådrygt isf men det skulle inte förvåna mig eftersom det både i onsdags och igår i princip har varit helt dött på kunder på Max.

Nu ska jag klä på mig, bloggar snart igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0