Uddevalla nästa

Ännu en dag har kommit. Kände mig väldigt trött i morse så det blir nog till att lägga sig tidigare ikväll jämfört med gårdagen och sova mer. Känns som att det vore välbehövligt. Men först ska denna dag passera, ska jobba 11.30-19.15 idag igen. Bara att hoppas på att det blir lika lugnt som igår, det var riktigt härligt. Blev dock lite mer folk vid middagen men, men:P alltid är det nåt.

När jag var hem till Västanå igår efter jobbet hade jag fått post och tror ni inte att det var brev från båda mina KY-utbildningar. Utbildningen i Värmland som jag är mest intresserad av konstaterade bara att de fått in min ansökan medan den i Uddevalla redan tagit ut mig(!) Jag är kallad till en uttagning där nere inom de kommande tre veckorna. Måste bara ta reda på när jag kan åka och hur jag ska ta mig dit. Sedan ska jag ringa och boka in mig på en dag och tid. Fanns typ 6 dagar att välja mellan tror jag. Sen kan man välja förmiddag lr eftermiddag också på varje dag. Skulle gärna vilja ha nån med mig ner, varken lätt lr kul att åka helt ensam. Förhoppningsvis kan Jimmi följa med mig och då kanske man kan ta sig en tripp på Liseberg också när man ändå är där nere, hehe:) Hade vart skoj. Nåväl, vi får se hur det blir med den saken, det viktigaste är ju trots allt att jag tar mig till uttagningen på nåt vis.

Efter jobbet ikväll ska jag försöka fixa med mitt konto, måste anmäla det till skattekontoret så jag förhoppningsvis får min återbäring innan midsommar. Det hade vart riktigt bra. Hoppas det inte är för krångligt att ladda ner det där programmet och det bara. Såna där saker brukar ju ha en förmåga att vara krånliga alternativt att jävlas, hoppas så inte blir fallet ikväll.

Nu ska jag strax ge mig iväg ut på en joggingtur. Hoppas det inte kommer kännas alltför tungt, känner mig lite seg nu men. Jaja, det kommer förhoppningsvis kännas bra sen iaf om inte annat, brukar vara så. Lite skönt också att vädret är lite sämre ute nu också då det varit fint i så många dagar. Bra mot torka om inte annat. Sen känns det bättre att jobba inomhus också när vädret är dåligt ute.

Ha det gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0