Svanar är fina

Idag har det vart en ganska lugn dag för min del. Sov jävligt länge men n'r jag vaknade var iaf febern borta, skönt. Tänkte ta mig ut och jogga men eftersom jag haft feber så sent som natten innan så sa mitt förnuft att det nog inte var det smartaste. Det blev istället en promenad med Helena. Det blev en lång sådan där vi pratade om allt möjligt:) Vi såg 7 st fina svanar också ute på sjön. Vi spanade in de ett tag innan vi gick vidare i det härliga solskenet.

Efter ca en och en halvtimme var vi hemma igen från promenaden och då käkade vi lite och spelade lite spel. Mamma var också med och spelade. Det var tydligen min "speldag" idag eftersom jag vann 1 spel och ledde 1 spel (dotcard) när vi slutade spela för kvällen. Helena vann dock memoryt som jag kom sist i, haha. Jag har verkligen kasst minne alltså, tragiskt men sant. Måste fan försöka träna upp det lr nåt. Om man spelar  memory varje dag borde man ju få bättre minne allt eftersom lr?

Nu ska jag snart sova hade jag tänkt. Imorrn har jag nämligen stora planer på att ta mig upp innan 12 åtminstone (gärna redan runt 10) för att gå ut och fotografera lite härliga vårbilder. Ska försöka ge mig på att äta nån riktigt bra frukost också i lugn och ro och inte bara slänga i mig nå rat som vanligt. Men vi får väl se hur väl jag lyckas med dessa saker, men det är de mål som jag har just nu iaf.

I helgen vill jag göra nåt roligt. Är verkligen sugen på att styra upp nåt jäkligt roligt måste jag säga. Känns som att det är på tiden. Blir antingen festa (utgång?), längdskidåkning på fjället, Boda borg lr annat "Fångarna på fortet" av nåt slag. Är fan dags att styra upp nåt av dessa lr varför inte flera av sakerna? Well, vi får se men nåt roligt ska det banne mig bli iaf. Måste se till att utnyttja de helger som jag väl är ledig.

Nej, kanske man skulle gå och borsta tänderna nu så man kan sova nån gång. Jo, så får det bli. Ny dag imorrn med nya förutsättningar. Sov så gott alla ni underbara som läser min blogg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0