Solig skiddag

Idag har det vart en rätt bra dag. Sov iofs längre än vad jag planerat som vanligt men sen så for jag och Helena till fjället och åkte skidor. Riktigt härligt var det trots att klockan hunnit bli rätt mkt innan vi kom fram. Detta berodde på att vi hade så jäkla svårt att hitta eftersom vi var tvungen att köra en annan lång och krånglig väg dit eftersom den vanliga vägen var för "geggig" för att kunna köras på. Hur som helst när vi äntligen kom fram hade solen börjat skina upp och det blev riktigt skönt att åka:) Vi mötte Rune efter att vi åkt bara en liten bit och han hade precis "spårat". Detta innebar att det vart ett jäkla bra före att åka på. Nyspårat med en sol som sken plus att det var lite småkyligt i luften gjorde att det blev småisigt i spåret, helt perfekt. Bästa gången jag åkt på fjället denna säsong sett till föret. Var längesedan jag hade ett så pass bra glid:)

Det blev att vi åkte "långspåret" både dit och hem. Med andra ord åkte vi totalt 2,3 mils skidor idag, inte dumt alls alltså:) Sen var det ju jävligt taskigt att vi körde upp rätt mkt bensin men, men. Väl hemma igen åt vi ris och kinesisk levergryta, mums! Måste verkligen lära mig att göra den maten för den är helt underbart god alltså. Efter maten blev det en kortare kvällspromenad med mor och nu sitter jag här vid datorn och funderar över hur jag ska göra.

Har stor lust att se NHL i natt eftersom jag ju är ledig imorrn. Ikväll börjar ju kampen om Stanley cup på allvar. På Canal + sänder de tydligen Rangers-Washington och det hade ju inte vart fel att se alltså, verkligen inte. Måste kanske åka till Jimmi och se på den matchen för jag törs nog inte se den hos pappa eftersom han ju kan vakna då (lättväckt som han är). Matchen börjar ju inte föränn 1.00 så det är ju lite lätt sent då:P Tur man är nattuggla haha;)

Tydligen har min bil börjat jävlas igen (suck!) så jag blir rätt less. Mamma hade haft den idag in till stan och då hade motorn stannat när hon legat på låga växlar, åååh...! Hoppas verkligen inte att det är nåt allvarligt alltså. Måste rådfråga och låta bilexperten Jimmi provköra den snarast alltså. Vill ju verkligen att min bil ska kunna funka helt och hållet.

Borde fan duscha också, blir kanske att man åker till Jimmi och gör det också då kanske? Ska kila nu i vilket fall som helst, kanske bloggar senare ikväll lr i natt om jag känner för det. Skidiga hälsningar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0