Problem: sover för mkt

Jag är tämligen säker på att jag lider av ett relativt stort problem just nu, nämligen överskottssömn! Detta innebär alltså att jag sovit alldeles för mkt de senaste dagarna och därmed inte kan sova på kvällen. Kände det natten som var då jag gick och la mig tillsammans med min pojkvän runt 23, låg ett tag och somnade efter inte alltför länge, frid och fröjd...lr? Vaknade vid halv 1 utan nån riktig anledning och kände mig pigg:S Kunde omöjligt somna om. Satte mig upp och kollade runt lite på datorn för att jag skulle bli trött. Inte föränn 2,5 timme senare kunde jag somna om igen. Då hade klockan alltså hunnit bli 3. Idag gick jag inte upp föränns1, vad fan är det för fel? Varför vaknar jag inte ens av mitt mobilalarm längre!? Och om jag väl vaknar snoozar jag bara och tillåter mig själv att sova vidare nån timme. Haha, fan vad less jag blir på mig själv alltså. Kan fan inte vara bra att sova så mkt som jag gjort alltså, enda roliga/intressanta är att jag drömt en hel del (synd bara att man inte kommer ihåg drömmarna nå mer noggrant än vad man gör).

Titta bara på den här statistiken över hur många timmar jag sovit varje natt.
tis-natt: 12 timmar!
ons-natt: 14 timmar!
tor-natt: 11,5 timmar!


Detta är ta-mig-faan helt sjukt. Om man ska sova 8 timmar i snitt per natt som många forskare säger, ja isf ligger jag på 13, 5 timmars plus i sömn. Vad vet jag? Kanske behöver jag inte sova nånting alls i natt efter att jag jobbat mitt pass 21.30-3.00, detta med tanke på all den överskottssömn jag just nu bör ligga på. Vet inte om det funkar så men det borde enligt mig kunna funka så iaf.

Fattar seriöst inte hur jag kan vara så jäkla trött. Konstigt är det med tanke på att det går mot vår nu också och betydligt ljusare tider. Då brukar man ju snarare bli piggare än tröttare men inte jag inte:S Har verkligen försökt lägga mig tidigt också så jag inte sover bort hela dagarna men det har gått åt skogen iaf:/ Det är som vanligt inte så att jag känner av min trötthet på kvällen/natten innan jag sover utan när jag väl somnat. När jag väl sover så sover jag som utav helvete, sjukt men sant.

Imorrnbitti blir det uppstigning 12 iaf, den saken är säker. Och det måste bara ske, annars vet jag inte vad jag gör. Nu när det är helg vill man ju hinna umgås ännu mer med allt folk och sånt med så det finns fan ingen annan lösning än att kliva upp på morgonen (och inte på dagen!). Jag måste ta itu med detta problem nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0