Nyttig vecka är det som gäller

Hat äntligen hittat den försvunna lånade biblioteksboken, tjoho:D Känns bra lättare att leva nu när jag vet var den är. Nu ska jag bara in till stan och lämna tillbaka den:) Underbart!

Har föresten påbörjat en nyttig vecka nu. Har ätit så grymt mkt onyttigt ett tag nu, jämt och ständigt. Jag menar, det är väl en sak då om man äter på helgen men när det blir under veckodagar också nej då har det gått över gränsen, åtminstone för mig. Därför har jag nu alltså börjat denna vecka med att inte äta något onyttigt alls i form av kakor, glass, chips, popcorn, godis och ostkrokar. Jag ska åtminstone hålla ut fram tills fredagkväll är det tänkt. Sen i helgen finns det risk att det kanske blir lite onyttiga saker men ja, vi får se. Ska iaf hålla mig borta från dessa saker nu i veckan så önska mig lycka till;P

Senare idag ska jag iväg och jogga med Helena. Fram tills dess ska jag nog rensa kameran på bilder plus ev ta en promenad och knäppa lite kort.Vore kul om man fick se de där svanarna igen som jag ju såg igår. Hoppas, hoppas.

Måste försöka styra upp och fixa till min lilla bil också. Måste montera fast regskyltarna som jag ju fått med posten plus sätta fast skattemärket. Sen måste jag även kolla upp vad det är för fel på bilen och fixa till det. Måste ta itu med detta snarast.

Får se om jag träffar min pojkvän senare ikväll också, det hade ju vart väldigt trevligt. Har ju inte sett han på 2 och en halv dag nu så. Nåja, nu ska jag iaf föra över bilder från kamerna så det blir gjort. Hoppas ni får en kanondag! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0