Nu blev ni allt förvånade va!?

Äntligen kom så en dag då jag lyckas vara tidigt uppe, riktigt tidigt uppe. Sen att man bara sovit i ca 3,5 timmar det är en annan femma men vad tusan man kan inte få allt lr hur. Tanken är iaf att jag ska lyckas sno dygnet rätt som faan genom att göra på detta sätt. Jag räknar med att jag kommer vara riktigt trött ikväll. Känner mig inte så jättetröttt just nu men jag lär väl bli trött just när jag ska till och fara in och jobba istället, hehe det skulle inte förvåna mig. Har många idéer om vad jag ska kunna göra nu på morgonen iaf innan jag börjar jobba men vet däremot inte riktigt vad jag har lust/ork till att göra. Här nedan kan ni läsa mina idéer.

- Jogga
(kommer jag då ens orka jobba hela passet ikväll? Vore ju skönt men njaa, joggade ju trots allt igår:P)
- Handla (ids jag verkligen göra det bara nån timma innan jag ska fara på jobbet? lr vänta nu öppnar Ica i Bjästa tidigare än så? Hm, i vilket fall som helst så känns det för drygt på nåt vis. Iofs skulle jag kunna ta ut pengar samtidigt men njaa, jag vet inte. Blir nog till att handla efter jobbet ikväll istället.)
- Promenera (det kan funka, även om jag kommer "promenera" en massa på jobbet idag som vanligt).
- Städa (känns som en hyfsad idé också)
- Rensa bland mina grejer/kolla upp vad jag har här hos Jimmi och inte (detta kan jag faktiskt genomföra).
- Åka in till stan tidigare och lämna tillbaka bok med mera (kanske om jag orkar men det känns tveksamt).
- Logga in på mitt konto med bankdosan och fixa pengar (detta ska jag göra).

Ja hörreni, det var de idéer som jag hade för tillfället. Matlåda för dagen hade jag också kunnat göra men den var jag duktig och fixade redan igår så et blir ingenting av med det. Nej, nu måste jag hämta sockar för det är kallt här på golvet. Ska se klart matchen mellan Sanjosé- Anaheim också, vet inte om det är live lr inte men jag tror det. Hur som helst en halv period kvar, lätt värt att se.

Jag återkommer nog om ett tag, morning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0