Kvalitets-prat

Tänkte skriva ett inlägg tidigare idag (läs 7 i morse) men har inte lyckats logga in här på blogg.se:S Vette tusan vad det har varit, men det var nog inte mitt Internet iaf utan själva sidan (blogg.se) som hade problem, detta eftersom jag kom in på andra hemsidor hur lätt som helst plus min mejl. Jaja, saksamma nu har jag lyckats logga in iaf och det är huvudsaken.

Blev alltså en tidig uppstigning idag också, mkt tack vare min pojkvän som lyckades väcka och få upp mig iofs, men ändå:P Känner mig som alltid pigg nu iaf och det känns riktigt bra. Nu på morgonen har jag städat lite och kollat på Internet samt sett på tv. Helena, min älskade syster, kom hit också och var här ett bra tag. Det var riktigt trevligt, skönt att få lite sällskap på morgonen för en gångs skull. Vi pratade mest och det var välbehövligt. Helena är fan bäst, - älskar dig!<3 Vi tog en kort promenad också innan hon for in till stan nu för en liten stund sedan.

Nu har jag gjort i ordning matlåda och ska strax bege mig in till stan så jag hinner i tid till jobbet. Jobbar idag 11.30-19.15, kommer nog gå bra. Verkar ju vara en rätt "död" period på Max överlag nu så det är rätt skönt att slippa den här ständiga och överväldigande stressen för en gångs skull. Bara att hoppas på att det blir relativt lugnt idag med. Igår var det väldigt lugnt iaf trots att det var söndag plus "löningshelg".

Snart är det sista april också och jag vet inte vad jag ska hitta på.
Jimmi vill iaf att vi ska fara på förstamaj-utställningen inne i stan på fredagen så det lär ju bli så men dagen innan har jag alltså inte en aning om vad det blir. Är lite småsugen på att festa men samtidigt skulle det kanske vara bättre att avvakta nån vecka till med den saken. Har iaf en chans att byta bort passet på fredagnatt (1 maj) om jag skulle vilja men vet inte om jag vill det. Förut var inställd på att byta bort det men nu känns det nästan som att jag lika gärna kan jobba. Är ju aldrig fel att jobba på en röd dag heller med tanke på de extrapengar man får;) Hm, ja jag ska fundera lite till ang att jobba lr inte på den dagen men just nu lutar det åt att jag kommer att jobba trots allt.

Nej, nu ska bege mig. Hoppas ni får en härlig dag trots det lite smågråa vädret ute!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0