Hockeynight

Kanske även ska skriva ett litet inlägg om vad jag ägnade min natt åt igår. Den ägnades åt att se matchen mellan Washington och Rangers. Riktigt bra match måste säga. Är så häftigt att se på NHL för det är hur snabbt tempo som helst samtidigt som det smäller i sargerna av tacklingar var och varannan sekund, helt underbart! Lite Stor skillnad mot vår svenska elitserie måste jag säga, mkt stor.

Jag såg matchen via Internet faktiskt, tro det lr ej!? Jag lyckades hitta en sida där man kunde följa matchen live med utländska kommentatorer och allt, otroligt! Internet är fan i mig nästan overkligt ibland alltså, helt otroligt hur det kan funka alltså. Därmed behövde jag varken gå upp till min far och riskera att väcka han lr fara till Jimmi. Istället kunde jag sitta här i godan ro på mitt lilla rum och följa matchen från min säng. Grafiken var väl inte den bästa (som den brukar kunna vara på tvn) men det beror på mitt grafikkort. Det dög iaf tycker jag, man ska inte vara kräsen inte:) Tyvärr så somnade jag efter nästan två hela perioder dock så det var lite småklantigt men det är lätt hänt när man ligger i sängen med ett skönt täcke och kudde. Då jag somnade stod det dock 3-1 till Rangers så då var det ju nästan klart kan man säga. Inte för att jag visste det då (i natt) men idag när jag såg att Rangers slutligen vann så vet jag ju det;P

Det blir defintivt fler NHL-matcher för mig framöver. På TV lr Internet igen. Det är lätt värt det även om man vrider lite på dygnet. Jakten på Stanley-cup-bucklan är ju årets höjdpunkt! Undra om det är nån bra match i natt som man kan se, det måste jag kolla upp. Jag avslutar detta inlägg med att lägga in en jävligt bra musikvideo som passar bra in i detta sammahang. Detta är en av världens bästa hockeylåtar nånsin!:D Lyssna och njut.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0