Seg måndag

Dagen har varit lång och seg. Men nu är den på väg mot sitt slut iaf och jag känner ändå att jag lyckats genomföra dagen på ett bra sätt trots min enorma trötthet (har ju sina speciella orsaker, har bara mig själv atts skylla på dock)
Idag har jag haft muntligt geografiprov (gick väl sisådär, men ja de funkade väl någorlunda), lämnat in idrottsfördjupningen och visat upp min teckenspråkssaga för andra gången. Vidare har jag renskrivit min intervju på datorn till svenskan, vilket tog en himla tid. Tidigare hade jag bara spelat in intervjun på min mp3 så jag kände att det var på tiden att skriva den på datorn. Den blev längre än jag trodde så jag kommer defintivt inte sakna grejer att skriva i alla fall, den saken är säker.

Jag har också försökt ringa till de arbetsplatser där jag sökt sommarjobb men jag fick bara besked från ett  ställe
(beskedet att jag inte fått något jobb). Jag ringde och frågade på arbetsställena om de redan bestämt sommarjobbare eller hur det såg ut, men typiskt nog hade alla chefer gått hem vid 4. Jag ringde så sent som kl 5 eftersom jag inte kom hem med bussen föränn då. Jag ska ringa vidare imorrn igen. Jag hoppas på det bästa men i värsta fall har jag ju ändå ett sommarjobb (även omdet enbart är på sommaren) så jag lär överleva även om jag inte får något annat än det.

Jag som tänkte börja packa ikväll inför Sthlm också, men inte har det blivit något av med det inte:/ Det är svårt att hinna med allt man vill ibland. Men än är ju kvällen inte slut. Tror jag ska försöka börja packa lite smått nu faktiskt och sedan blir det sängdags! Imorrnnatt kl 24 åker ju vår klass till Sthlm på studieresa vilket jag ser fram emot väldigt mkt!

Ha en fortsatt bra kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0