Ös på fredag

Har haft en rätt så bra dag. Fick ännu en inlämningsupopgift idag på skolan men den var väntad så jag vart inte alltför less. Jag ska skriva en reflektion på min människosyn till kursen "kvinligt, manligt, mänskligt", och denna reflektion ska vara inne senast fredag förmiddag. Känns lite klurigt när jag knappt vet vad jag har för människosyn:S Haha, sånt brukar inte jag tänka på direkt så man får väl ta sig en liten funderare kanske. Borde börja skriva på reflektionen ikväll egentligen men vet inte om jag orkar. I morgon har jag bortamatch i Själevad så då kommer em och kvällen gå bort till det. På torsdag har jag väl förmodligen träning men den får man väl hoppa över i värsta fall. På fredag ska nämligen 3 uppgifter lämnas in (de sista=D). Ska bli så skönt när man gjort dem, herregud alltså! Nästa vecka är det full fart mot studenten som gäller, lovely! Men, men först är det slit som gäller med de uppgifter som återstår.

Gick på stan med mamma idag och köpte hårdekorationer (heter det så?) som jag ska ha till min balfrisyr. Förhoppnings funkar det vi köpt iaf, orkar inte springa nå mer på stan efter skolan, hehe:P Vi köpte strumpbyxor också som jag ska ha till studenten, nödvändigt värre. Hehe, råkade hitta en fin bh också btw. Den ska jag nog hämta ut imorgon.Känns skönt att ha fått bort de två förstnämnda sakerna även om det är drygt att komma hem så sent fr stan.  Herregud har bara hunnit äta typ och klockan är redan halv 8, sjukt!

Ikväll är det kval till eurovision fast Charlotte är inte med.
Hon tävlar tydligen först på torsdag. Får väl se om man ska orka sig på att titta på programmet ändå, brukar ju ändå kunna vara rätt kul att se andras bidrag enligt mig.

På fredag är det Plattan som gäller och 14-dagars, wehey:D Kommer bli riktigt roligt! Kul också att vi kunde ha klassfest hos Sverker innan, ska bli intresant att se hur han bor. Bra också att det var i Domsjö så man inte har så långt att åka in till Plattan sen:) Hoppas det är de som kan köra till Plattan bara, men det brukar ju ordna sig så man får hoppas det gör det den här gången också. Ser hur som helst verkligen fram emot fredagkväll!

Nu har jag lite saker att fixa med. Först och främst måste jag kolla hur mkt pengar jag har på kontot sedan borde jag städa rummet och fixa med mina underbara läxor. Hehe, får se hur mkt energi man har till de sistnämnda sakerna men kontot ska jag checka iaf;) Hoppas ni får en lyckad tisdagkväll!

Kommentarer
Postat av: jenny

:):) ja det var skönt att få det färdigt :) hehe, och jag som önskar att jag hade mer tid till träning! haha! hmm..jag tror tyvärr inte det..fast man vet ju aldrig! hehe

2008-05-20 @ 20:16:40
URL: http://viklund.blogg.se
Postat av: Madde

Hehe tack :) Ska bli så skönt när allt är över :S

2008-05-21 @ 16:27:28
URL: http://minimadde.blogg.se
Postat av: Madde

Föresten, ja det blir säkert ös på fredag :P Får se om jag följer med :)

2008-05-21 @ 16:28:16
URL: http://minimadde.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0