Lyckad student-shopping:)

Eftersom mitt förra inlägg kanske vart en aningens(?) negativt så måste jag ju späda på lite med positiva saker också. Idag var nämligen en jävligt lyckad dag för student-shopping! Jag och mamma gick först och lämnade tillbaka några böcker på bibblan och sedan gick vi och köpte lite pärlor och liknande till min balklänning. Hittade riktigt bra grejer vilket var kul:) Sedan gick vi för att leta efter en studentklänning till mig och jag hade inte några större förhoppningar om att hitta nåt, jag tänkte mest bara spana runt lite för kul. Men kan ni tänka er? Första stället vi gick in på hittade vi en jättefin studentklänning! Jag provade den och den satt bra på mig dessutom:) så jag tvekade inte en sekund att köpa den. Känns verkligen helt otroligt och jättekul att jag hittat min studentklänning! Har verkligen haft ångest och trott att det skulle dröja jättelänge innan jag skulle hitta nån:) så just därför är jag väldigt glad just nu. Kommer säkert vara dem som har samma men skitsamma isf:P Jag gillar den iaf och det är det viktigaste. Jag avslöjar dock inte hur klänningen ser ut och var jag köpte den;) Det får bli en överraskning senare, haha xD

Och som om det inte vore nog med att jag hittat en studentklänning så hittade jag ju ett par skor till också:D Med lagom klack och allt, jag vill inte ha för hög klack eftersom man får så jäkla ont i fötterna då av att stå på flaket. Det är helt underbart alltså! Känns verkligen som att alla student-bitar börjar falla på plats nu. Mamma håller på för fullt med att sy min balklänning och jag måste säga att den verkar bli riktigt fin:D Hon är verkligen jätteduktig på att få till det alltså. Jag är inte ett dugg orolig vad gäller den även om den inte är helt klar ännu.

Sjysst också att jag har fixat en bil till balen att åka i genom Isadora. Hon och jag kommer äga när vi åker in där på Parken, haha;D Köpte föresten balbiljetten uppe på Parken idag också - Tack Sandra för att du följde med:) och det kändes riktigt högtidligt då den låg i ett kuvert med meny, studentsång och allt:)

Det enda som återstår nu är att fixa med nu är sminket (köpa in och komma på hur jag ska ha, förhoppningsvis kan jag fixa det i helgen) och frisyren (tänka ut, prova och ev. köpa in tillbehör). Gud vad jag längtar till studenten nu alltså!

Kommentarer
Postat av: Ylva

Vad kul att det blev en lyckad shoppingrunda :D
Hehe, Åke ger oss nog schemat snart ;) Vi ska få en karta över Sthlm City också! Ja, det kommer att bli skitkul, verkligen! :D
Jag har fått jobb som städare :P

2008-05-07 @ 14:21:48
URL: http://hockeyflickan.blogg.se
Postat av: Sandra

Ja men det är jätte kul att du hittat student kläder.. :) då har du det problemet över.. känns väl bra. Desstuom passade det dig ju jätte bra.. Så nu har du bara studentdagen att se fram emot. :)

2008-05-07 @ 16:44:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0