Klassfest & ESC

Gårdagen
Igår uträttade jag en hel del saker. Jag lämnade in min sv-artikel (fan vad skönt att bli av med den!;P), köpte en morsdagspresent med min syster, berättade om mig själv på teckenspråk, dansade vals på idrotten, umgicks med Ylva, var på klassfest och var shaffis åt några fyllon i min klass;)

Hehe, vi hade klassfest hemma hos Sverker igår och det var kul :) trots att det kanske blev en aningens väldigt hög ljudnivå. Jag var nykter och shaffis eftersom jag ju varit krasslig i veckan, dock var det mkt bättre igår men man ville ju som ändå inte festa och riskera något. Känns bättre att avvakta tills man är helt frisk. När klockan var 11 skjutsade jag in några klasskompisar till Plattan. Haha, måste säga att mitt lokalsinne suger alltså (det har nog de flesta andra märkt också) haha, är rakt pinsamt iblandXD men, men vi kom fram tillslut iaf:P:)

- Jag hoppas mina klasskompisar fick en jävligt rolig kväll natt på Plattan igår iaf! :D


Efter att mina kompisar klivit av på Plattan for jag hem till min mysiga pojkvän och tog det lugnt. Var riktigt skönt att slippa den höga ljudnivån även om jag saknade "flummet" hehe:). Jag var väldigt trött under hela dagen igår och speciellt på kvällen så när vi väl gick och la oss runt 2 somnade jag som en stock. Trots allt hade jag bara sovit 5 timmar natten till fredag så det var väl inte så konstigt egentligen.


Idag
Jag har inte hunnit gjort så mkt hittils. Min tränare smsade och frågade om jag kunde vara med och spela matchen vi har med div-3-laget på söndag men jag sa: "Nej". Detta eftersom jag fortfarande är lite smått krasslig och inte vill riskera att bli mer sjuk. Känns som att det är bättre att vänta tills jag är helt frisk så det inte blir som förra helgen då jag spelade match och tränade två dagar efter min sjukdom och jag sedan blev sjuk igen:S Jaja, hoppas de får ihop folk ändå (lät som att de hade få som kunde vara med) lr också få de väl försöka ställa in matchen lr nåt. Jag tänker verkligen inte riskera att bli mer sjuk till nästa vecka då det är Festös för hela slanten iaf. Ser verkligen fram emot det!:D Bara 13 dagar kvar till studenten nu, yeah :D :D :D Galet skönt är vad det är!

Ikväll ska jag fara hem till min kära mor och se på Eurovision Song Contest. Det blir spännande. Jag hoppas verkligen det går bra för Charlotte:) tycker hennes låt är schlager så jag tycker/hoppas/vill att den ska komma högt upp. Det bästa vore förstås om hon vann men man ska nog inte hoppas på för mkt:P Jag ska ladda för fullt med godsaker ikväll iaf, det har jag verkligen förtjänat efter alla dessa jävla dryga skolsaker jag gjort:P Men nu är det slut på dem iaf:D Jag är klar med allt,,,lr jaa, det är väl ljuddagboken jag kan fixa till bättre om jag vill men vet inte om jag orkar:P Jag tycker den är hyfsat bra som den är. Den ska dock spelas upp/lämnas in först på tisdag (har inte fått lämna in den än av nån konstig anledning:S) så jag har några dagar på mig om jag vill.

Jag är väldigt laddad inför kommande vecka och jag hoppas det blir en vecka då man bara får njuta, vara glad och festa inför studenten. En sak är iaf säker - på 7-dagars nästa fredag så ska jag på Plattan! Frisk lr sjuk spelar ingen roll jag ska banne mig dit, haha:D Man får inte missa det roliga nu inför student-nedräkningen. Det är ju bara en engångsupplevelse i livet det här med studenten och allt vad det innebär därför måste man passa på.

Nej, nu ska jag försöka städa upp lite här i Jimmis hus (det behövs!). Ska också se om jag kan få med mig Jimmi på nån promenad lr liknande, det vore trevligt:) Hoppas ni får en bra dag:)

Kommentarer
Postat av: Marie

Jo det vore hemskt om det snöade då.

Jo jag älskar jag mjukisdresser. Avslappnat och skönt. Matchar min personlighet perfekt =)

Självklart ska jag se ESC ikväll. Har väntat på den här kvällen länge nu. Jag hoppas det går bra för Charlotte. Men som vanligt så röstar väl grannländerna på varandra så vi i nord inte har en chans. Men Finland lyckades ju med Lordi. Så kanske går det vägen ikväll =)

Hittat någon fint att ha på dig till studenten än? Jag letade överallt då när jag skulle ta studenten för 3 år sedan, men hittade inte något jag ville ha. Tillslut var jag tvungen att köpa nåt bara för att. Blev en kjol med kavaj till. Gillade det inte alls. Nästan så man måste köpa outfiten ett halvår innan för att få vad man vill ha...

2008-05-24 @ 16:15:14
URL: http://thefairytales.blogg.se
Postat av: Marie

Jag är med less på att plugga. Fast jag bara har gjort det i 9 månade nu. Jag har inte hittat något jobb än, men det ordnar sig alltid. Vill utbilda mig, men jag vill inte plugga i flera år. Dilemma det där. Får hoppas på lite tur att man hittar drömjobbet utan utbildning.. Annars har man inget annat val än att sätta sig i skolbänken igen...

2008-05-24 @ 18:40:33
URL: http://thefairytales.blogg.se
Postat av: Ylva

Haha, det var jävligt kul igår! :D fast roligare hemma hos Sverker än på Plattan, faktiskt. Fan vad kul vi ska ha till veckan! :)

2008-05-25 @ 00:26:53
URL: http://hockeflickan.blogg.se
Postat av: Madde

Hehe ne jag vill inte heller ha rosa på flaket, det sa jag ju på "klassmötet" också men det är ju som att ingen ville lyssna. Heh. Känns som att eftersom att jag också kämpat ihop pengar till den där klasskassan så tycker jag inte att det är rätt om man pyntar hela flaket med rosa ifall det då finns de som inte vill ha det så. I sånna här tillfällen kan man inte gå på majoritetens val, i såfall får vi blanda med både Sverigefärger och rosa.. Man kan ju sticka ut på andra sätt än att ha allt rosa :S Ajja, vi får väl se hur allt blir, haha.

2008-05-25 @ 13:00:55
URL: http://minimadde.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0