Hängig

Känner mig rätt hängig för tillfället, är typ sjuk. Igårkväll hade jag 38-graders feber, idag vet jag inte om jag har feber men jag känner mig inte hundra iaf. Jobbigt med tanke på allt jag tänkt göra i helgen. Hade exempelvi tänkt att gå på en fest ikväll och dricka lite sådär lagom men nu blir det definitivt ingenting av med det - Hell no! Men jag och Emma (som troligen inte helelr kommer att dricka) ska nog ändå fara dit och hälsa på iaf. Får väl se hur länge man orkar vara där. Sen hade jag tänkt att fixa med min sv-artikel men nu vete tusan hur mkt ork jag kommer ha till det heller:S Imorrn har jag fotbollsmatch också med vårt div-5-lag men just nu känner jag verkligen inte för att orka kuta fram på nån dryg grusplan, inte när jag mår såhär. Fan också, varför ska jag behöva bli sjuk just när jag inte har tid till att vara det? Bara att hoppas att jag känner mig frisk imorrn igen. Kan ju också säga det att det var igårmorse i Sthlm som jag började känna mig hängig. Orkar verkligen med att vara sjuk nå länge. Nej, ska nog se på tv nu lr kanske föröska skriva på den jäkla sv-artikeln. Känns drygt men det måste ju tyvärr göras nån gång.

Skolsaker att göra klart till fredag nästa vecka:
- Kvinnligt, manligt, mänskligt - en människoreflektion
- Svenska C - artikel
- Svenska C - En ljud-dagbok
- Teckenspråk - Träna på och berätta om mig själv (men troligen kommer jag skita i det eftersom jag inte kräver mvg av mig sj på just den kursen)

Kommentarer
Postat av: angelica

haha ja men det låter ju bra, jo jag hörde av en kompis som går på park om händelsen, men att de inte spelat in de har kolla på youtube. Jo lite onödigt och min kompis på park tycker att det är synd att massa ettor och tvåor är med enbart för att slåss.

Är det på torsdag, inte på fredag? jag har läst i tidningen7 att det är på fredag:s Jo men klart jag ska fara och tycker att klassen ska hitta på något kul tillsammans, eller? Ska du dit?

2008-05-17 @ 19:09:23
URL: http://angelica89.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0