1 Skit-tur-mål, typiskt alltså!

Jävla vilket bittert slut det blev på hockeymatchen alltså:( trodde verkligen att Tre kornor skulle vinna lr ja åtminstone få åt sig en poäng iaf, det hade de ju helt klart gjort sig förtjänt av. Men tyvärr gjorde ju Ryssland in ett så kallat tur-skit-mål med bara 5 sekunder kvar, finns det bittrare slut? Påminde  litegrann om Salo-pcken också med tanke på banan som pucken fick. Jaja, det är bara att ta nya tag. Jag hoppas verkligen att Tre Kronor går stärkta från den här matchen ändå för de gjode verkligen en skitbra match! Alla spelade kämpade järnet och man märkte verkligen att de spelade med hjärtat, underbart att se helt enkelt. Det är precis såhär jag vill se Tre Kronor alltså.

Har sett lite mellan Detroit och Dallas nyss föresten. Detroit leder med 2-1 efter mål av Zäta, hehe:) Alltid kul att se svenskar som presterar i NHL, allra helst i Stanley cup. Jag kommer nog dock inte se hela matchen, jag orkar typ inte. Har inte nån större lust att sova aslänge imorrn heller med tanke på att jag har en fotbollsmatch. Det är iofs samling först halv 2 men iaf:P

Måste avsluta med att säga att Hockey är värdens mest underbara sport! :D God natt!

Kommentarer
Postat av: angelica

jo man blir ju jävligt sur, dessutom eftersom jag hade hittat tre par skor som jag kunde tänka mig ha från wedins och sedan tar de bara in en 36 av vare par skor som de säljer i butiken. Blev ännu mer arg att de gjorde så. Haha jag tycker inte att det är så lyx att fara till ume, eftersom ume är ju som "min stad" nu när jag bor hos johan. Jo ajg kan förstå att det är roligare att spara till sthlm. Vad händer för dig i helgen då?

2008-05-11 @ 09:54:42
URL: http://angelica89.blogg.se
Postat av: angelica

eller jag som jag fattade på henne på wedins så gjorde de så med nästan alla skor som de säjlger. blev riktigt sur iallfall. Ojoj vad mycket du hinnit med ihelgen då. Jag tror inte jag gjort så mycket. mest bara latat mig, där jag tänkt att jag skulle göra klart det som jag har kvar till veckna. vi som inte far till sthlm behöver ju inte komma till skolan men nu är det så att jag har en lektion varje dag (ons, tor och fre) som jag måste går på. Workout, formgivning och idrottsmedicin. Inte för att jag tycker det är jobbigt att gå till skolan nu, tycker det nästan är roligt. Hoppas det går bra på matchen och du får ju gärna skriva sedan hur det gick ;)?

2008-05-11 @ 15:37:40
URL: http://angelica89.blogg.se
Postat av: Carro

Är man duktig så ska man ha beröm liksom!
Jag har bara varit lat hela helgen och inte orkat göra så mycket. Mest bara varit med familjen och så:) Vad har du hittat på?
Det går hur bra som hellst med lilla Livia och hon är ju bara för söt! (:

2008-05-12 @ 14:25:38
URL: http://carro89.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0