Vill också ha praktik

Nu sitter jag och jobbar i en av skolans datasalar. Jag hoppade över att ta kvart-i-trean, för en gångs skull(!) och är kvar och jobbar lite i stället. Just nu håller jag på med religionen men sen har jag ju (som ni redan vet vid det här laget) en hel del annat att göra med. Det känns drygt...men, men man får kämpa på det sista nu. Det är ju faktikst inte många månader och arbeten/prov kvar nu så:)

Ikväll kanske jag ska gå och äta en semla hos min pappa. Om det bli av lr inte beror på om jag ska iväg och intervjua (till historia-arbetet) ikväll lr inte. Och hur lång tid det tar i så fall. I värsta fall får jag väl bara gå upp och hämta semlan sent ikväll lr möjligen i morgon. Men helst vill jag ju som hälsa på min pappa också, det är ju alltid trevligt:) Hoppas jag hinner med det.

Jag är så avundsjuk på alla de elever som får ha praktik nu istället för att vara i skolan, hur skönt är inte det då!? I vår teckenspråksgrupp t ex är det hur många elever som helst som är borta från lektionerna nu just p g a praktik. Fan vad orättvist! Tycker att vi som går samhälls också ska få ha praktik. Det skulle kunna vara på nån skola, bibliotek, affär lr vad som helst. Jag blir bara så less på allt teoretiskt!

Vet inte vad jag ska skriva nu. Men nånting som jag kan säga är väl att det känns jävligt bra att ha ett USB-minne när man har mkt skolarbeten att göra. På så vis kan man skriva på arbetena både här på skolan och hemma, hur praktiskt som helst!:)

Nåja, nu ska jag skriva vidare på mitt arbete.
Vi hörs senare! :)


Senare:
Tydligen så ska jag och mamma fara till personen ikväll runt halv 7 och jag ska få intervjua honom:) - Det känns bra. Har hållt på att fixa i ordning frågorna jag ska ställa nu. När jag sen kommer hem måste jag tömma min mp3-spelare helt och testa så att den funkar att spela in på. Viktigt att man har alla saker i ordning innan intervjun, blir rätt pinsamt annars.

Kommentarer
Postat av: Carro

jaaa väldigt skönt att historia arbetet är flyttat, det känns bra:) Jamen precis frågan är om man hinner ändå liksom :S :P

2008-02-06 @ 18:44:07
URL: http://carro89.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0