Tuffaste födelsedagen nånsin

Har haft en fruktansvärt tuff dag! Dagen har bestått av stress, stress och åter stress. Finns nog en viss risk att man får magsår lr nåt snart:S

Vi har haft första dagen på vår hälsovecka med några av Nolaskolans ettor.
Det gick bra till sist men det var struligt och stressigt hela dagen. Mycket spring, bärande, ringande och tänkande hit och dit för att få allt att gå ihop. Herregud, hade aldrig trott det var så här jobbigt att vara arrangörer för ett sådant här projekt, men nu vet jag. Hade jag vetat detta i höstas hade jag nog aldrig gett mig in på just det här projektarbetet överhuvudtaget, men nu är det som det är. Bara att gilla läget och göra det bästa av situationen. Förhoppningsvis kommer det väl inte bli lika stressigt i morgon iaf eftersom vi har lite mer koll på allt efter denna dag. Sen måste jag ju säga att allt inte varit hemskt heller, det var faktiskt rätt kul att hålla i exempelvis samarbetsövningar (åtminstone med de engagerade klasserna). Haha, man fick skratta en hel del så det var jävligt nice:).

Måste ge en stor eloge till alla övriga tjejer i min Projektarbets-grupp med. Tycker vi alla gör det jävligt bra som fixar detta! - Vi är bäst helt enkelt;)

Ikväll har jag umgåts lite med mamma och försökt skriva på PM:et som ska lämnas in i morgon till filosofin/religionen. Vet inte om jag har fattat exakt vad man ska göra men:P Jag försökte leta upp våra två lärare idag men ingen av dem var kvar efter 2:S så då kunde jag inte fråga dem - Typiskt! Aja, jag ska göra ett nytt försök att leta upp dem imorrn igen.

Är helst slut i huvudet och benen just nu.
Fan vad ont jag har i benen, fast jag har gått en hel del idag egentligen vid närmare eftertanke så det är väl inte så konstigt. Måste sova nu alltså, jag behöver sömnen mer än nånsin för att orka just nu.

Vilken födelsedag man har haft. Fyller ju faktiskt år idag egentligen, hör och häpna(!) men det här har nog varit den tuffaste födelsedagen i mitt numera 19 år långa liv - Sug på de ni!

Hoppas verkligen inte att ni har haft en lika stressig dag som jag.
God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0