"The illusionist"

Har varit en otroligt seg dag idag:/ Har känt mig trött och småless hela dagen mer lr mindre. Kom inte hem föränn för en liten stund sedan heller eftersom vår klass var och kollade på estettreornas slutproduktion som inte slutade föränn strax efter 3. Ångrar faktiskt litegrann att jag inte smet iväg tidigare för att hinna med kvart-i-trean, men, men inte så mkt att göra åt i nuläget.

Att jag är så seg har mkt att göra med att jag var vaken så länge natten till idag. Jag började se på en helt suverän film igårkväll tillsammans med min syster. Filmen hette "The illusionist" och den var fantastiskt bra:D Kunde bara inte sluta se den alltså. Vi tänkte bara se en bit först (syrran hade sett den sen förut) men det slutade med att jag såg hela filmen. "The illusionist" är definitivt en utav de bästa filmer jag sett! Den borde alla se!

image56

Hade en jävligt dryg svenskalektion idag :/ Vi fick läsa tre stycken texter från realismen och naturalismen - tala om segt!
Fattar inte varför man ska behöva beskriva minsta lilla detalj, blir ju bara jobbigt att läsa. Fick en läxa också tills på torsdag, fanns tydligen omöjligt någon lektionstid som vi kunde få till att göra läxan på, trots att vi har en sv-lektion redan i morgon. Ååååh, less man blir. Inte så dryg läxa iofs men den där läraren vet ju att i princip alla i klassen har det där stora historia-arbetet att jobba med nu också. Varför då ge oss ytterliggare en sak? Jag fattar inte:S

Unnade mig att köpa några onyttiga chokladkakor också innan jag åkte hem med bussen. Inte bra egentligen såhär mitt i veckan men de är ju otroligt goda:P

Nej, nu ska man ta och surfa runt lite sedan försöka skriva det man orkar på historian. Blir definitivt en tidig kväll för mig ikväll iaf, den saken är säker. Hoppas ni haft en trevligare dag än mig!

Kommentarer
Postat av: Carro

Och idag är inte ens lisa här, skumt! Kunde vi inte fått veta det igår liksom:S Duktig du är på att plugga tjejen! :)

2008-02-20 @ 10:13:02
URL: http://carro89.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0