Sport-tittande & filosofi

Har suttit och försökt läsa lite filosofi. Det är drygt. Svårt att förstå allt, mkt svårt:/  Vet inte hur jag ska kunna hinna lära mig allt tills på tisdag, känns riktigt drygt och svårt.

Sov länge i morse, riktigt skönt alltså:) Låg och drog mig jävligt länge med haha, så det ska vara på en helg. Gäller att man försöker vila och skaffa ny energi till kommande vecka. Sen att man i princip måste plugga på helgen för att hinna med allt, är en annan "dum" femma:( - Idiotiskt är vad det är!

Tidigare såg jag en del på skidskytte-VM. Tyvärr så har det inte gått så bra för svenskarna idag. Hade hoppats på Ferry men han sköt bort sig och sedan ramlade han på nån jäkla isfläck, typiskt!

Ser en del på hockeyn också. Sverige spelar mot Tjeckien i LG hockey games men Sverige ligger under så det är inte så kul. Tjeckien leder med 1-0. Hoppas Sverige gör mål snart, det skulle vara gott. 

Snart ska jag och Jimmi fara hem till min mamma. Förhoppningsvis ska jag försöka göra klart religionen och mejla iväg den då. Sen blir det förhoppningsvis nåt spelande och/lr nån promenad lr liknande.Hehe, åtminstone om jag får bestämma;) Hoppas Helena är hemma så man kan umgås med henne. Finns ju en risk att hon kan ha farit till Stefan med men jag hoppas inte det.  Fryser gör jag också just nu, huvva! Måste ta på mig någon mjukiströja snart känner jag.

Ska plocka ihop grejer nu och fortsätta se hockeyn innan vi beger oss härifrån. Hör nog av mig senare, hejsvejs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0