Sömnig(?) schack-segrare

Blev att jag unnade mig själv att sova en stund tidigare ikväll ändå. Låg och sov ca en halvtimme innan jag vaknade av att syrran (Helena) ringde på mobilen. Pratade en stund med henne och sedan la jag mig och sov igen. Kände verkligen att det var hur skönt som helst att sova(!) Vaknade iaf efter ett tag ännu en gång av att mobilen ringde. Denna gång var det Jimmi. Pratade med han ett tag och efter att vi lagt på så bestämde jag mig för att hasa mig upp ur sängen för att gå ner och ta något att äta. Klockan var då ungefär halv 8 och jag hade ännu inte ätit någon middag, därför var jag väldigt hungrig. Hittade några pizzabitar i frysen som jag värmde upp, de var ganska goda men starkt kryddade.

Efter maten frågade brorsan om jag ville spela schack. Han har frågat väldigt många ggr på sistone om inte jag vill spela mot han, men jag har som inte haft ork och/lr tid. Jag har dock hela tiden sagt att jag ska spela mot han snart, nån gång. Ikväll så antog jag äntligen utmaningen och han verkade rätt nöjd över det. Haha, desto mindre nöjd var han en stund senare efter att han förlorat. Jag lyckades vinna mot han trots att jag inte spelat en schackmatch på över ett år. Han däremot har spelat jättemkt mot sin flickvän/Helena/datorn mm. Hehe, blev faktiskt förvånad över att jag slog han men det kändes riktigt gött iaf:D Han ville ha revansch efteråt men jag sa att klockan var för mkt. Jag föreslog att vi kanske kunde spela imorrn igen ist., så eventuellt blir det alltså ännu en schackmatch imorgon. Hoppas på vinst då också isf;)

Har lovat lillsyrran att hjälpa henne med nån svenska-grammatik i morgon efter skolan. Tydligen har hon prov på fredag och behöver lite hjälp. Hehe, inte mig emot. Jag tycker sv-grammatik är kul faktiskt! Jag måste väl vara en av ytterst få personer som tycker det. De flesta jag känner hatar typ grammatik. Jag hatar andra språks grammatik men svenskans grammatik tycker jag är kul:)

Nej, nu ska jag krypa ner i min sköna säng. Hoppas ni haft en trevlig kväll! Natti!

Kommentarer
Postat av: Lia Florenz

godnatt hoppas du sover gott :)

2008-02-27 @ 23:12:18
URL: http://mydearbylia.blogg.se
Postat av: sanam

gonatt!

2008-02-27 @ 23:18:25
URL: http://sankafkuz.blogg.se
Postat av: Linda

Kul att läsa ditt inlägg. Jag gillar också svensk grammatik, men inte andra språks. Tror det beror på att eftersom svenskan står mig så nära blir grammatiken på ngt sätt självklar och enkel, och därmed också rolig.

lycka till med schackmatchen imorgon!

2008-02-27 @ 23:36:23
URL: http://diem.blogg.se/
Postat av: du vet vem

Grammatik ÄR roligt! Även när det gäller andra språk än svenska, t ex tyska, engelska, latin!!

2008-02-28 @ 09:15:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0