Snart kommer belöningen

Måste avslöja att jag höll på att somna jävligt skönt på sängen för några timmar sedan men så vaknade jag av min mamma. Då var jag riktigt duktig (förvånansvärt nog), för jag lyckades ta mig själv i kragen och bestämma mig för att försöka ta tag i det dryga historia-arbetet iaf (trots att jag egentligen bara ville somna om).

Förutom att jag har duschat och ätit är det mest historia-arbetet jag ägnat kvällen åt. Går faktiskt hyfsat tycker jag, även om det går segt fram. Men det går bättre än jag trodde på förhand åtminstone. Det är väl inte jättesvårt egentligen (som jag trott innan), problemet är väl bara/mest att man har så jäkla lite tid på sig att skriva det. Nu måste jag sitta flera timmar i streck för att hinna få klart det till fredag och det är drygt kan jag lova er:/ Är inte ens säker på att jag kommer hinna få det klart ändå:S Aja, i annat fall får jag lämna in det nästa vecka. Jaja, nu har jag i alla fall tänkt klart på historian för ikväll, har tänkt mer än nödvändigt. Fortsättning följer i morgon.



För övrigt måste jag skriva att vår katt Mille är så jäkla söt. Just nu ligger hon och sover på mina läx-papper:) Haha, hon anser nog inte att de är så viktiga och jag kan förstå henne till viss del. Har egentligen ingen motivation alls till skolan nu (och har väl inte haft det de senaste månaderna heller) även om det kanske verkar/verkat som det!? Enda orsaken till att jag kan göra läxor, arbeten och liknande just nu är att jag vet att det snart är slut. Snart är det den underbara studenten! Gud, vad jag längtar alltså. Min drivkraft till att orka ta itu med allt pluggande vi haft de senaste veckorna och fortfarande har är alltså att studentdagen snart är här. Då får man belöningen och vilken belöning sen:D Dessutom tror jag man kommer ångra sig nåt djävulskt sen när man om några år ska söka utbildningar och dyl. och inte lyckas komma in. Man lyckas inte komma in på det man vill bara för att man "flummade" bort de allra sista månaderna/terminen av skolan pga att man var skolless. Då tror jag verkligen man får ångest, iaf skulle jag få det. Nej, man måste försöka kämpa på och göra sitt bästa även om det är tungt och slitsamt. Tror man tjänar väldigt mycket på det i längden.

Nej, nu är det marsch i säng som gäller. Men först ska jag plocka undan lite saker från sängen och sedan kela med Mille:) Sov gott!

Kommentarer
Postat av: Carro

Jaa hoppas att vi får det lugnare efter påsk!

Angående provet känner jag ganska precis som du tror jag;P Fakta grejset gick nog bra, men problemet kan lika gärna ha gått åt helvete känns det som haha;P

Näe Lisa verkar inte ha tid för oss :S Skumt och drygt! Hon har lovat oss en hundkurs som hon inte verkar ha tid med.. Men idag på skolan tog vi själva tag i det litegranna, så det känns bra:)

2008-02-14 @ 11:22:59
URL: http://carro89.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0