Slapp skoldag

Hehe, vart så lycklig idag. Vår sv- och historia-lärare Lisa var nämligen borta (vet inte varför) vilket innebar att vi slapp börja med något nytt i svenska. Vi fick alltså vara lediga ända fram tills efter lunch då vi hade geografi. Men smart som jag ju är (hehe, ibland åtminstone;P) såg jag till att skriva lite på historian. Här ska in kastas bort nån tid man spenderar på skolan inte, åtminstone inte när man har jävligt mkt att göra:S
 
Idag hade vi alltså bara en geografilektion där vi fick börja lite smått med en gruppuppgift som vi ska hålla på med i rätt många veckor. Man fick veta vilket betyg man fick på internationella relationer med eftersom den kursen tog slut i julas. Skönt att ha det bortstökat!

Efter geografin var det full fart med projektarbetet för min grupp.
Vi har mycket att ordna till nästa vecka då allt ska gå av stapeln. Men det känns åtminstone som att vi fick mkt uträttat idag - Vad duktiga vi är tjejer! Vi måste bara få allt att funka till nästa vecka. Det är dock så mkt att hålla reda på att vi säkerligen kommer glömma nåt men jag hoppas inte det. Hoppas, hoppas, hoppas det går vägen. För er som inte vet det ska vi anordna en hälsovecka för alla som går i ettan på Nolaskolan (vilket är ca 400 elever). Kan ju avslöja att det är jävligt mkt att hålla reda på (frukt, närvarolistor, scheman, kontakt med alla inblandade osv). Allt måste funka helt enkelt! Har överlag varit ett sjukt jobbigt projekt, kul förstås med, men stressigt framför allt. Ska bli skönt när det är över.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0