Slalom i Solberg

Idag har jag och Jenny varit i Solberg och åkt slalom. Haha, tillsammans med Nolaskolans ettor(!) XD Det är lite sjukt men sant. Det var så att det bara var ettorna som skulle få fara dit egentligen men så fick Jenny och jag igår reda på att det fanns platser kvar i bussen så då bestämde vi oss för att fara. Det var lätt värt det, även om jag var lite tveksam till det innan. I Solberg var det sjukt mkt snö jämfört med det vi har här och dessutom var vädret näst intill perfekt:) Skönt också att det inte blev just nån liftkö och var så fullt i backen - Underbart!

Enda jag har att klaga på är att slalomskidorna jag hyrde hade jävligt dåligt glid. På de mer platta partierna vid slutet av backen fick jag nästan staka för att komma fram till liften nån gång detta år (haha, ok inte riktigt men jag hade jävligt dåligt glid iaf!). Jennys slalomskidor (som var hennes egna) hade dubbelt så bra glid som migf så jag blev lite avundsjuk. Jag tänkte gå in och säga till personalen där man hyrde men jag tog mig aldrig för det. Sen gick dagen så fort med så det var inte så lönt.

Sen var det verkligen inte kul att kliva upp i morse heller.
Fattar inte hur man kan vara så trött död som jag är alltså, helt sanslöst! Tur jag piggnade till av den härliga naturluften sen i Solberg iaf.
Men när jag åkte hem från stan med mamma sen så kände jag hur jag nästan höll på att somna, haha:P
Hur ska detta gå när jag har träning sent ikväll med?
Dessutom måste jag fixa klart den j**** religionen som jag knappt vet hur man ska göra:S. Kanske har jag gjort en massa fel lr inte. Det är svårt att veta när man inte har fått tydliga instruktioner på ett papper. Jaja, man får göra så som man tror det ska vara och hoppas på det bästa.

Men ååh det är så grymt kul med slalom alltså, fattar inte varför man inte åker det oftare. En sak är säker i alla fall: Jag måste till fjällen och åka denna vinter alltså på ett lr annat sätt!

Ska väl försöka fixa klart religionen nu antar jag (suck!). På återseende!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0